Matrita IAR 81 C 1/48 kit preserie- spre analiza, nu este produsul final
Postat 01 July 2011 - 01:21 PM
Intr-un final am reusit sa scot matrita de IAR 80 in forma bruta, desi dupa ce am platit o caruta de bani cei care le-au printat au omis eleronul si flapsul de pe partea stanga............
ma rog acum s-au oferit sa-mi faca un reprint mocca...dar iar o sa dureze 1 luna si ceva
dar o sa vina si aia la timpul ei ca pana acolo mai este cale lunga
Dupa cum se vede in poze materialul este o sticla acrilica care se slefuieste foarte bine si poate fi polish-ata
(doar o aripa este slefuita) nu se mai vad layere-le de material
ma rog acum s-au oferit sa-mi faca un reprint mocca...dar iar o sa dureze 1 luna si ceva
dar o sa vina si aia la timpul ei ca pana acolo mai este cale lunga
Dupa cum se vede in poze materialul este o sticla acrilica care se slefuieste foarte bine si poate fi polish-ata
(doar o aripa este slefuita) nu se mai vad layere-le de material
Postat 01 July 2011 - 01:28 PM
Printre poze o sa mai observati si un ampenaj orizontal facut doar structura (scara 1/32)
A fost un print de test sa vaz cum iese.......si iese......foarte bine......
asa ca la final.....dupa ce termin matrita......o sa mi fac un IAR 80 C doar structura........cu tot ce are prin el avionul.....................al meu si numai al meu.....
A fost un print de test sa vaz cum iese.......si iese......foarte bine......
asa ca la final.....dupa ce termin matrita......o sa mi fac un IAR 80 C doar structura........cu tot ce are prin el avionul.....................al meu si numai al meu.....
Postat 01 July 2011 - 01:37 PM
Macheta o sa aiba de toate
adica motor cu esapament.....tije tacheti, montanti pe la elice(photoetched),priza radiator (cea lunga), trape tren, interior(rasina si photoetched), decaluri, ceva detalii la landing gear bay.....si nu in ultimul rand nituri o sa vaz eu cate sa arate bine........
Dar o sa mai dureze ceva timp......
De acu incolo so sa postez progresul cand am timp.....
adica motor cu esapament.....tije tacheti, montanti pe la elice(photoetched),priza radiator (cea lunga), trape tren, interior(rasina si photoetched), decaluri, ceva detalii la landing gear bay.....si nu in ultimul rand nituri o sa vaz eu cate sa arate bine........
Dar o sa mai dureze ceva timp......
De acu incolo so sa postez progresul cand am timp.....
Postat 01 July 2011 - 01:38 PM
Insfirsit dupa lungi asteptari sper sa pot cumpara un IAR 80! Mai ales ca este scara 1:48.
Astept cu nerabdare mai multe informatii cu privire la partea de productie si achizitionare!
Sincer nu pot sa nu te felicit! Un Bravo cit de mare pentru efort!
Astept cu nerabdare mai multe informatii cu privire la partea de productie si achizitionare!
Sincer nu pot sa nu te felicit! Un Bravo cit de mare pentru efort!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 01 July 2011 - 01:39 PM
Postat 01 July 2011 - 01:47 PM
Postat 01 July 2011 - 07:17 PM
Nu as vrea sa stau cu stresul unui termen limita dar sunt sigur ca primele exemplare de serie vor apare incepand cu Noiembrie-Decembrie.
Nu va uitati ca masterul e aproape gata, mai e cale lunga -----> pana la produsul pe care sa-l montati acasa; tot ce pot sa spun este ca va merita asteptarea!
Nu va uitati ca masterul e aproape gata, mai e cale lunga -----> pana la produsul pe care sa-l montati acasa; tot ce pot sa spun este ca va merita asteptarea!