F-14 A Tomcat Bombcat, Academy, 1/48
Postat 01 November 2011 - 11:10 PM
Multumesc mult de aprecieri si ma bucur ca va place!
Ce urmeaza? sincer nu sunt decis, dar am in vizor urmatoarele: F-16 C/J Hasegawa; A6M3 Tamiya, Su-27 UB Academy, toate 1/48....plus ca mai sunt muuulte altele care asteapta saracele de mult sa fie facute si nu le mai vine randul.
Spor sa aveti!
Ce urmeaza? sincer nu sunt decis, dar am in vizor urmatoarele: F-16 C/J Hasegawa; A6M3 Tamiya, Su-27 UB Academy, toate 1/48....plus ca mai sunt muuulte altele care asteapta saracele de mult sa fie facute si nu le mai vine randul.
Spor sa aveti!
Postat 02 November 2011 - 09:48 AM
Motanul asta imi place foarte mult, in primul rind ca masina. Pacat ca l-au scos din serviciu!
Macheta, pe de alta parte, este superb realizata, imi place foarte mult. Felicitari!
Gabi, la tine, ca si la alti citiva de pe aici, am constatat o evolutie demna de toata lauda. Ma bucur pentru asta!
Macheta, pe de alta parte, este superb realizata, imi place foarte mult. Felicitari!
Gabi, la tine, ca si la alti citiva de pe aici, am constatat o evolutie demna de toata lauda. Ma bucur pentru asta!
Postat 02 November 2011 - 11:04 AM
Multumesc mult Z-mare, cand pasiunea si rabdarea fac echipa buna, rezultatele sunt pe masura. Iar evolutia trebuie sa isi croiasca drum mai departe. Multumesc mult Tibi, mi-ai fost de mare ajutor, ca de fiecare data. Ma bucur foarte mult ca va place si sper ca urmatoarea macheta sa fie si mai reusita. Evolutia asta se datoreaza inainte de toate voua pentru ca de la voi am invatat tot ce stiu.