Salut baieti si va multumesc pentru aprecierile voastra. Ma bucur ca va place acest JUG.
AdiP, la 25 June 2011 - 01:30 PM, a spus:
Nu prea sunt de acord cu aceeasi nuanta aplicata pe varful palelor, insa e doar opinia mea.
Am o nelamurire : Expected Goose avea cifra tactica de pe fuselaj suflata cu ajutorul unor sabloane "pline" sau folosind sabloane "intrerupte" ( cum vad pe macheta ta) ? Intreb pentru ca din unele imagini, masina cu serialul 44-89320 apare cu nr. 126 in cifre intregi, fara intreruperi ale sablonului.
@ AdiP : referitor galbenul de la capetele elicilor, si in fotografie (cel putin la mine pe monitor) se vede o usoara diferenta de noanta. In realitate diferenta este chiar mai mare. Am folosit doua vopsele diferite.
Vad ca anstro a postat fotografia pe care o aveam si eu in cartea de la Kagero KM 20 Republic P 47 Thunderbolt. Acolo se vede ca sau folosit sabloane intrerupte. Dealtfel in cartea asta apar multe fotografii cu avioane din acesta escadrila si la multe se poate observa ca numerele sunt vopsite in acelasi mod. Decalurile Academy sunt destul de corect reproduse, totusi daca ma uit la poza avionului real, constat ca linile triunghiul de la macheta sunt putin mai subtiri.
Va doresc o zi buna!
Tibi