Tiger I (P) 1/35 Dragon
Postat 26 August 2006 - 09:12 PM
A urmat revopsirea obiectelelor de metal – lopata ... cric... ciocan si bineninteles atasarea cablurilor de remocare.
Am ales o varianta mai interesanta, am pozitionat cablurile de remorcare numai dupa doua inele de agatare in spate. Pe clama ramasa libera vreau sa atasez o galeata si o casca, elemente care o sa dea putina personalitate blindatului.
Am ales o varianta mai interesanta, am pozitionat cablurile de remorcare numai dupa doua inele de agatare in spate. Pe clama ramasa libera vreau sa atasez o galeata si o casca, elemente care o sa dea putina personalitate blindatului.
Postat 26 August 2006 - 09:16 PM
Postat 26 August 2006 - 09:18 PM
Teava tunului a fost afumata. Pentru toate tipurile de urme de fum am folosit Tamiya Smoke. Oricum am aut o problema mortala. Tamiya Smoke a interactionat cu lacul mat Humbrol si a prins o stralucire increedibila. Indiferent de cite straturi de lac mat am pulverizat peste el stralucirea refuza sa dispara.
Ultima solutie a fost sa rad capatul tevii cu hirtie abraziva fina si sa aplic cu ajutorul unui betisor de curatat urechile o culoare asemanatoare cu fumul (pigment Mig).
Ultima solutie a fost sa rad capatul tevii cu hirtie abraziva fina si sa aplic cu ajutorul unui betisor de curatat urechile o culoare asemanatoare cu fumul (pigment Mig).
Postat 26 August 2006 - 09:19 PM
Aici se pot vedea
- mitraliera de pe sasiul blindatului;
- vizierele periscoapelor conductorului;
- urma de proiectil AT de pe blindajul frontal.
Au mai ramas multe etape dar sper ca acum fiind in concediu sa reusesc sa il termin.
Trebuie confectionata o prelata, vopsite castile, trebuie sa fac ceva cu cablurile de remorcare care par prea noi, de aplicat un inel de remorcare pe veriga stinga fata...
Si imi e teama de senile. Daca nu ies, am pe balcon un ciocan de 1,5 kg cu care o sa rezolv intreaga problema.
Bafta la modelit.
Christian
PS – orice sfat sau observatie privind eventuale erori ar fi extrem de binevenite.
- mitraliera de pe sasiul blindatului;
- vizierele periscoapelor conductorului;
- urma de proiectil AT de pe blindajul frontal.
Au mai ramas multe etape dar sper ca acum fiind in concediu sa reusesc sa il termin.
Trebuie confectionata o prelata, vopsite castile, trebuie sa fac ceva cu cablurile de remorcare care par prea noi, de aplicat un inel de remorcare pe veriga stinga fata...
Si imi e teama de senile. Daca nu ies, am pe balcon un ciocan de 1,5 kg cu care o sa rezolv intreaga problema.
Bafta la modelit.
Christian
PS – orice sfat sau observatie privind eventuale erori ar fi extrem de binevenite.