Tiger I (P) 1/35 Dragon
Postat 17 September 2006 - 04:42 PM
Husa vopsita cu verde (o combinatie de verde kaki si verde inchis + un pic de galben si alb), numai bine cit sa para o prelata decolorata si uzata. Chingile au fost confectionate dn benzi subtiri de scotch (Tamiya) pe care le-am vopsit in culoare piele si le-am imbatrinit cu pigmenti CMK.
Mie mi s-a parut cea mai buna metoda de a confectiona o prelata si o recomand cu caldura oricui.
Mie mi s-a parut cea mai buna metoda de a confectiona o prelata si o recomand cu caldura oricui.
Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 17 September 2006 - 04:43 PM
Postat 17 September 2006 - 04:44 PM
Postat 17 September 2006 - 04:46 PM
Am spalat senilele cu vopsea de ulei (combinatie intre Terra obra bruciata si negru) si pentru prima oara am folosit in loc de terebentina benzina usoara. Trebuie sa spun ca am fost deosebit de incintat si voi folosi pe cit se poate benzina usoara in continuare.
Se poate observa cum umbrele dintre doua zale au capatat o oarecare adincime si arata dupa mine mult mai realist.
Se poate observa cum umbrele dintre doua zale au capatat o oarecare adincime si arata dupa mine mult mai realist.
Postat 17 September 2006 - 04:50 PM
Si cum orice “epopee” are si un sfarsit (remarca facuta de unul din colegii nostrii de pe site) acum o sa postez ultimele imagini inainte de cele finale (care vor aparea alaturi de un mic articol).
Intre timp modelul a suferit o serie intreaga de transformari.
Vopsea sarita – zone de rugina – zone de metal descoperit... Toate astea au durat citeva saptamini si m-au costat 3 pensule.
Operatiile le-a facut in mai mult zile, defalcate pe etape si am incercat sa nu exagerez cu nici una din ele.
Detaliu: Casca agatata pe sasiu.
Intre timp modelul a suferit o serie intreaga de transformari.
Vopsea sarita – zone de rugina – zone de metal descoperit... Toate astea au durat citeva saptamini si m-au costat 3 pensule.
Operatiile le-a facut in mai mult zile, defalcate pe etape si am incercat sa nu exagerez cu nici una din ele.
Detaliu: Casca agatata pe sasiu.
Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 17 September 2006 - 04:51 PM
Postat 17 September 2006 - 04:55 PM
Detaliu: Sculele de pe sasiu – Multumesc lui Alexandru (Z Mare) pentru sfaturile date. Am incercat sa imbunatatesc metoda folosita de el si am vopsit lemnul cu Tamiya ZF-55 dupa care am zgiriat cu un ac vopseaua (inainte sa se intareasca complet) in asa fel incit sa apara mici crevase in suprafata si sa se vada vopseaua maro inchis de dedesubt. In zonele in care se pune de obicei mana am facut un mid drybrushing cu pigment pulbere – maro inchis de la CMK. Din pacate este foarte putin vizibil in fotografie.
Postat 14 October 2006 - 05:58 PM