claudiu_ne2000, la 20 June 2011 - 09:18 PM, a spus:
...Sa inteleg ca e un strat (layer) intreg de o culoare?...sau in acel layer sunt mai multe culori si vrei sa stergi sau sa inlocuiesti doar o culoare...
Eu cand vreau sa inlocuiesc o culoare folosesc mai multe variante ori cu color balance...si si modifici culoarea sau pur si simplu folosesc acel "burete" ce desatureaza culoarea si sterg ce nu-mi place...
da, un strat (layer), după ce am creat un strat nou (Create a new layer) trebuie să aleg culoarea
dar după ce am colorat stratul, de exemplu cu "albastru" nu mai pot schimba culoarea în "verde",
trebuie să șterg stratul și să încep din nou cu "verde"... întrebarea este dacă pot schimba
culoarea stratului colorat, cu o altă culoare fără să-l șterg...
In privinta pozelor, asa e cele de rezolutie slaba nu dau randament...iar colorarea poate sa strice mai mult....in ceea ce priveste ultima poza imi place cum a iesit...culoare apamantului e excelenta precum si crucea de pe fuselaj...pacat ca in partile de umbra rezolutia e asa de slaba.
de crucea de pe fuselaj sunt cel mai puțin mulțumit, liniile nu sunt chiar drepte (și la cruci am
lucrat câteva ore, pixel cu pixel)...
Mulțumesc!