Forum Machete,Modelism,Hobby: KV 220 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

KV 220 PST 1/72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 11 June 2011 - 08:18 PM

Un tanc experimental,denumit si "tigrul rusesc",a fost preconizat sa inlocuiasca tancurile grele KV,fiind totodata cel mai puternic tanc la perioada respectiva[1940].Datorita problemelor aparute din cauza tunului de 85mm,turela a fost schimbata cu una de KV 1 [cu tun de 76,2],si astfel echipat, a luptat la Leningrad pana in decembrie 1941,cand a fost distrus.
Kitul PST reprezinta varianta initiala,respectiv cea cu turela echipata cu tunul F-30 de 85mm.Un kit mediocru [mai slab ca Trumpeter],cu bavuri nesemnificative,dar cu senile greu de ansamblat[patina cu patina],vopsit cu acrilice Agama,uzat cu acrilice si pigmenti Valejo si Agama:
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 11 June 2011 - 09:06 PM

Serus Dani
- Ce s-a intamplat cu galetii de pe trenul 5 (de la intinzatoare spre spate) ? Pe stanga dar mai ales pe dreapta, nu sunt aliniati cu restul si inclin sa cred ca nici in realitate nu erau astfel pozitionati.
Daca mai poti si vrei, ar fi bine sa incerci o corectie. De vopsire n-am ce zice, in mare parte mie-mi place.
Poate putin cam excesiv si uniform aplicati pigmentii tai (atat ca si nuante cat mai ales suprafata), insa vorba aia :
- "Build as you like, like what you build", right ?
Spor in continuare prietene !

#3 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 11 June 2011 - 09:40 PM

Servus Adi!
Da,ai dreptate cu galetii ,de-abia acum i-am observat si eu...sa fiu sincer,nu-mi dau seama ce s-a intamplat,probabil din cauza lipiturii cu nitro.In realitate erau aliniati,asa ca o sa incerc sa-i corectez.
Cu pigmentii o sa mai urmeze o mana[de alta nuanta],cand voi face rost de ceva figurine,si-l voi baga intr-o mica vigneta...
Spor sa ai si tu,my friend!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi