Forum Machete,Modelism,Hobby: Sovremenny - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sovremenny Class Destroyer Type 956

#1 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 74
  • Inregistrat: 03-June 11

Postat 11 June 2011 - 05:30 PM

Salut !
Am vazut ca majoritatea ati dezvoltat o afinitate pentru machetele din lemn de balsam, foarte frumoase unele si sper ca in viitorul apropiat si in viata asta sa indraznesc si eu la una.
Momentan, incerc sa va incant cu ceva de plastic.

PS. Nu este gata in totalitate ( inca astept vopselele sa imi ajunga ) doar ca in mare, ar cam fi gata.
PS.2: Am incercat eu acolo ceva efecte asa numite, "folosit" cica ceva de genul rugina si am citit aici pe forum de wathering care nu stiu cum se face. In fine, sunt la inceput si sper sa reusesc si eu sa scot ceva mai bun ( am vazut flota unui utilizator de pe forum, care ma lasat cu gura cascata :dribble:)

http://imageshack.us.../imag0388h.jpg/
http://imageshack.us...8/imag0389.jpg/
http://imageshack.us.../imag0387x.jpg/
http://imageshack.us.../imag0386c.jpg/
http://imageshack.us.../imag0382e.jpg/
http://imageshack.us.../imag0371n.jpg/
http://imageshack.us.../imag0364k.jpg/

Si pentru pasionati:

Aceasta postare a fost editata de Ares: 11 June 2011 - 05:40 PM

#2 Useril este offline   Kosmin 

• Membru deplin
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 09-June 11

Postat 11 June 2011 - 07:00 PM

Sunt chiar impresionat de nava....Felicitari! :friends:

#3 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin

Postat 11 June 2011 - 07:26 PM

Vezi postareaKosmin, la 11 June 2011 - 07:00 PM, a spus:

Sunt chiar impresionat de nava....Felicitari! :friends:

Multumesc, voi reveni in scurt timp cu noi poze cand va fi gata vopsita ! :friends:

Aceasta postare a fost editata de Ares: 11 June 2011 - 07:27 PM

#4 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 14 June 2011 - 07:04 AM

Imi place cum arata "plutitorul".
De altfel daca nu ma insel, in asteptare se vde in fundal si un portavion :rolleyes: .

Nu am sapat pentru documentare, cine produce kitul?

#5 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 14 June 2011 - 09:10 AM

SALUT! IMI PLACE NAVA E PREFERATA MEA DIN FLOTA RUSA CRED CA E LA 1/120 DUPA DIMENSIUNI ,SI AM O INTREBARE VAZAND CA AI FOLOSIT SI FOTO ETCHED NU AI SI BALUSTRADE CACI LA MARIMEA EI SUNT NECESARE ALTFEL PARE CIUDATA FARA ELE. SI O PARERE DOAR - RACHETELE ANTINAVA NU POT STA ASA TOATE IESITE DIN TUBURI CI EVENTUAL UNA IESITA MAI MULT PE UN BORD SI ALTA MAI PUTIN PE CELALT BORD ( TRIBORD SI BABORD ) SAU LINGA NAVA PUI PE NISTE CAVALETI O RACHETA ANTINAVALA , UNA ANTIAERIANA SI TORPILA REPET E DOAR O PARERE.PRODUCATORUL ESTE TUMPETER , NU ?

#6 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin

Postat 14 June 2011 - 09:31 AM

Kit produs de Trumpeter.
Da si mie imi place cum a iesit, azi primesc hull red si cateva vopsele si o coafez si ma apuc de finisat linii si de dat inca un strat de vopsea pe unde mai e nevoie.
Referitor la photoetched, am pus doar un gardulet restu urmand sa le pun dupa ce termin nava.
Se lucreaza foarte greu cu ele!!!

@Stageex: in iulie primesc ceva jucarii, printre care 2 plutitoare ( un tirpitz 1/350 , cargo ship niponmaru ( 1/350 ) iar restul stai sa vedem, un submarin care nu stiu cat de mult te-ar interesa, un tanc ( M3 Lee 1/35 ) s 2 avioane: Pby-5 black catalina + p-40n warhawk.
Poate ne intalnim si ne apucam de una din plutitoare.

PS. scara este 1/200, da !
Referitor la acele rachete, eu am facuto gata de lupta :p

Tin sa mentionez ca, kitul putea fi asamblat atat pentru a fi macheta statica cat si macheta RC. :)
la un pret foarte bun.

PS2. @ stageexp, tirpizul are wooden deck :D tare curios sunt sa vad puntea ( de la Academy )

#7 Useril este offline   ckrcka 

• Membru deplin
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 09-October 06

Postat 14 June 2011 - 09:42 AM

Este greu de facut RC . nu suporta decat cateva sute de grame greutate si nu prea iesi la vopsea. 2motoare+ accu+ receptor+regulator + diverse .. . Si apoi e destul de jos , va avea apetit pt a inghiti valuri...poate pe apa oglinda sa mearga..
Verificati cat suporta greutate , cantariti accesoriile si daca iese ok puteti incerca. Eu am renuntat la idee.
Plus ca orice macheta pusa pe apa se va deteriora inevitabil .
Noroc Bun
PS Este si una din cele 3 nave preferate ale mele :-D

Aceasta postare a fost editata de ckrcka: 14 June 2011 - 09:47 AM

#8 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin

Postat 14 June 2011 - 09:49 AM

si eu am renuntat la idee din start, acum oricum am facuto sa fie statica nu mai am cum sa o fac RC.
Dar nici nu vreau asta, e mult peste cunostintele mele. Dupa cate ai spus tu, e foarte complicat.
Plus de asta, nu vine cu nici un component RC deci habar nu am ce are nevoie si de unde as putea face rost si nici idee cum sa asamblez motorul nu am.
Si da, e joasa rau de tot. eventual cu ea in piscina din curte si cateva valuri rezultate in urma sarituri cuiva ca sa fie mai realista treaba, dar si alea o vor bulversa.

Aceasta postare a fost editata de Ares: 14 June 2011 - 09:51 AM

#9 Useril este offline   radu74 

• Membru deplin
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 27-March 11
  • Interests:modelism

Postat 14 June 2011 - 05:59 PM

[quote name='Ares' timestamp='1308036664' post='129809']

PS. scara este 1/200, da !

Salut. Ce dimensiuni are nava? Imi place. Cu rabdare o poti face si RC.
Bafta.
Cu deosebit respect, Radu

#10 Useril este offline   ckrcka 

• Membru deplin

Postat 15 June 2011 - 08:34 AM

78 cm lungime 8.5 latime si cam 4.5 inaltime la mijloc. Raman cam 2.5 cm bord liber, de aia ziceam ca e delicat de facut RC.
Iar ca greutate suporta undeva la 400 g si asta doar cu puntea pe el fara piese.Dupa ce pui si restul maruntisurilor mai scade din greutatea utila.
Nu am zis ca nu se poate face RC ci doar ca ...nu se merita, trebuie apa oglinda , risti sa o pierzi daca ia valuri.....ca sa nu mai pun la socoteala stricaciunile inevitabile...macheta are piese destul de delicate chiar daca e la 1:200
Am vazut filmare cu Sovremenny facut RC ..din pacate filmarea era cu modelul cum se scufunda! :help:
Mult mai eficient pt RC e Snowberry
Noroc Bun

#11 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior
  • Postari: 1799
  • Inregistrat: 08-February 11
  • Interests:Tot ce nu tine de aviatie ca doar in aviatie lucrez.

Postat 15 June 2011 - 12:55 PM

Vezi postareaAres, la 11 June 2011 - 05:30 PM, a spus:

Salut !
Am vazut ca majoritatea ati dezvoltat o afinitate pentru machetele din lemn de balsam, ....

Ce e ala bre, lemn de balsam, sa nu mor prost ???? :rolleyes2:

Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 15 June 2011 - 12:56 PM

#12 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 15 June 2011 - 01:32 PM

Vezi postareaLeo2003, la 15 June 2011 - 12:55 PM, a spus:

Ce e ala bre, lemn de balsam, sa nu mor prost ???? :rolleyes2:

Decat o explicatie mai bine un misto :shifty:

#13 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 15 June 2011 - 01:50 PM

E destul de complicata treaba cu RC, exista un forum dedicat doar acestor tipuri de modele si un site de unde se cumpara multe din elementele necesare. pe mine nu ma pasioneaza decat machetele statice, asa ca nu am sapat prea mult. AM vazut si la alte kituri ranforsari pentru a putea monta subansambluri RC, insa apar probleme mari, de echilibrare si functionare. Parerea mea este ca un model comandat si motorizat e bine sa fie facut de la zero si nu pe baza unui kit, atlfel se comporta.

Vedem, saptamana viitoare poate reusim sa ne strangem si sa discutam pe teme modelistice in tm.
Am mai vorbit cu cineva
O sa iti dau de stire pe PM.

Spor la lucru.

#14 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin

Postat 15 June 2011 - 02:25 PM

Vezi postareaaxor, la 15 June 2011 - 01:32 PM, a spus:

Decat o explicatie mai bine un misto :shifty:

rautaciosi sunteti fratilor :) balsa*

@Stageexp: sigur, anunta-ma si ne intalnim.
Da, intr-adevar. in europa cel putin nu am gasit plutitoare RC. decat in state cand am gasit un magazin care le vinde gata facute si nu stiu de ce, dar nu cred ca sunt facute pe baza de kituri de plastic si cred ca asa sunt facute din fabrica.
E foarte greu sa faci asa ceva pe un Kit, numai instructiunile pt RC ale kitului acestuia te fac sa o iei la fuga cand te uiti peste ele :)

#15 Useril este offline   Ares 

• Membru deplin

Postat 30 June 2011 - 10:20 PM

Postez aici un videoclip cu nava aproape gata. M-am razgandit si pana la urma am sa revopsesc puntile ori in culoarea indicata de kit care este un portocaliu, ori un rosu aprins cum am gasit in majoritatea pozelor luate de pe internet.

#16 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 01 July 2011 - 10:43 AM

SALUTARE ! AR FI MULT MAI APROAPE DE ADEVAR VOPSIREA PUNTILOR IN ROSU INCHIS CE BATE SPE VISINIU DACA TOT AI VAZUT POZE SI AI POSTAT PE YOU TUBE VEZI SI PE ACOLO LIVE CA ASTAI CULOAREA PUNTILOR LA NAVELE RUSESTI SI TOT ACOLO VEZI CA TOT CE ARMEAZA NAVA(ECHIPEAZA) E VOPSITA TOT IN GRIUL CARE E E SI PE OPERA MOARTA PARTEA CORPULUI DE LA LINIA DE PLUTIRE SI PUNTEA PRINCIPALA . IN FILMAREA TA TURELELE SUNT ARGINTII INSTALATIILE DE LANSARE RACHETE UN KAKI ?! SI CHIAR LA SUPRASTRUCTURA APARE ARGINTIU COSUL BANUIESC CA NU E VOPSIT . ASTEA SUNT OBSERVATIILE MELE SPER SA NU TE DERANJEZE DAR DACA TOT FACI O MACHETA A CEVA REAL ATUNCI INCEARCA SA -I RESPECTISI CARACTERISTICILE TEHNICE.
SANATATE SI VANT DIN PUPA !

#17 Useril este offline   ckrcka 

• Membru deplin

Postat 05 July 2011 - 08:14 AM

Prietene te rog si eu ceva..pune decal-urile alea la locul lor , drapelul rosu cu stea tre sa vina la bastonul din prova , steaua langa nara ancorei....samd si alege NUMAI unul din numele oferite ca varianta de kit , vezi ce corespunde numarului tactic de pe bordaj. Ai facut treaba bunisoara cu montarea kitului , de ce trebuie sa o scrantesti la urma? Sincer arata de parca si-ar fi batut cineva joc de model.e ca si cum ai face o macheta a Titanicului si nava s-ar numi Iohanic Titanic Oceanic si ar avea drapelul tarii lipit langa usa cabinii sefului mecanic. Nu merge asa
Cu vopseaua la fel , cand am vazut turelele metalizate am sperat ca e o reflexie de la blitz. Ai in manualul kitului versiunile de vopsire , ai poze pe internet o droaie....fa-l si tu cat mai aproape de adevar....e pacat de model ca e o nava superba. Spor la treaba
Noroc Bun

Aceasta postare a fost editata de ckrcka: 05 July 2011 - 08:15 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi