vehicule militare
Postat 09 October 2011 - 12:24 PM
Poze cu tractoare de artilerie romanesti de pe net:
TAR-76:
A doua poza e facuta la Sibiu, in stanga se vede un autotun SU-76 si in dreapta e un MLVM AR cred.
(adevarul)(tribuna)
Pe flikr sunt o gramada de poze de la Arsenal Park cu TAR-76 si cateva cu TMA-83.
In principiu, aici si aici. Nu le-am mai pus individual fiindca sunt prea multe si au copyright toate.
TAR-76:
A doua poza e facuta la Sibiu, in stanga se vede un autotun SU-76 si in dreapta e un MLVM AR cred.
(adevarul)(tribuna)
Pe flikr sunt o gramada de poze de la Arsenal Park cu TAR-76 si cateva cu TMA-83.
In principiu, aici si aici. Nu le-am mai pus individual fiindca sunt prea multe si au copyright toate.
Postat 16 November 2011 - 01:48 PM
SALUTARE . EU ZIC CA IN POZA CU BTR E BTR-40 DUPA CAT DE APROPIAT ESTE AFETUL DE PARTEA DIN FATA SI DE ASTEA AM AVUT SIGUR CAT DESPRE CEL 152 NU STIU DACA AM AVUT CU AA PE EL .
FAINA POZA CU KRAZ EU AM VAZUT IN 97 LA BOTENI UNDE ERAU 3 UNITATI ; DE ELICOPTERE , DE PARASUTISTI SI RACHETE AA SI ASTIA DIN URMA PLECAU LA MIDIA SI ASTFEL AM VAZUT KRAZU-RI TRACTAND DIFERITE ECHIPAMENTE MAI ALES CEVA INTERESANT 2 LANSATOARE DE SA-2 CUPLATE ORICUM LE TRACTAU PE DISTANTA MICA CACI IN ZONA HELIPORTULUI ERA LINIE DE CFR SI SE IMBARCAU PE VAGOANE . ATUNCI ERAU VOPSITE INTEGRAL KAKI .
FAINA POZA CU KRAZ EU AM VAZUT IN 97 LA BOTENI UNDE ERAU 3 UNITATI ; DE ELICOPTERE , DE PARASUTISTI SI RACHETE AA SI ASTIA DIN URMA PLECAU LA MIDIA SI ASTFEL AM VAZUT KRAZU-RI TRACTAND DIFERITE ECHIPAMENTE MAI ALES CEVA INTERESANT 2 LANSATOARE DE SA-2 CUPLATE ORICUM LE TRACTAU PE DISTANTA MICA CACI IN ZONA HELIPORTULUI ERA LINIE DE CFR SI SE IMBARCAU PE VAGOANE . ATUNCI ERAU VOPSITE INTEGRAL KAKI .
Postat 20 November 2011 - 02:50 PM
FOARTE FAINE POZELE CU KRAZ MAI ALES IN ACEASTA VARIANTA DE CAMUFLAJ FATA DE ALTELE PE CARE LE-AM VAZUT UNELE CU UN GALBEN TIPATOR DA PROBABIL TREBUIA CONSUMATA VOPSEAUA . CAT DESPRE ACEST KRAZ CE-I CU EMBLEMA DE DEASUPRA COCARDEI ? APARTINE VREUNEI UNITATI ,CARE ?SI CE UNITATI MAI SUNT ECHIPATE CU ASTFEL DE CAMIOANE ?
Postat 07 January 2012 - 03:02 PM
Da e unul din batranele T-55 AM dar e mai usor sa renunti la aceste "vehituri" in ochii unor generali de carton care conform zicalei "Mai catolici decat papa " distrug tot ce tine de conceptie sovietica ca sa ne guduram in fata celor din N A T O dar navem bani sa inlocuim caci o o upgradare a lor cum au facut rusii si ukrainenii cu diverse sisteme moderne de descoperire. calculare tintire , lovire si adaugarea de blindaje de tip ERA sau Kontact as um este dat aici http://www.defence.p...5-upgrades.html dar unde au gresit-o cu al nostru ala fiind un bizon - TR-85 M1 dar n-avem bani nici de astea . Bine ca are mapn-u bani de scrisori pt pensionarii militari generalu de intedenta ii felicita ca le-a crescut pensia si de fapt primesc cate unii 2-3 decizii in acelasi an sau chiar si luna in care de fapt pensia scade . Asra in spiritul lozincii de pe navele militare "ONOARE SI PATRIE "
Postat 07 January 2012 - 07:39 PM
Postat 26 January 2012 - 11:20 PM
mariise, la 26 January 2012 - 09:45 PM, a spus:
Detine cineva poze cu BMP-1 din dotarea armatei romane?
Din cate stiu, n-am avut BMP-1, am avut doar varianta locala fabricata sub licenta care avea unele modificari: MLI-84. O poza de la revolutie cu MLI-84 este aici.
In alta ordine de idei: AG-180 la deszapezire langa Afumati:
(mapn.ro)
Si alte poze cu autogrederul:
(mapn.ro)
MFRD
forter.ro
in dotarea armatei franceze:
(foto wikipedia, autori Ad Meskens, Rama si Marie-Lan Nguyen)
NX7B3
forter.ro
cefa.fr
fotografii de pe materiel-militaire.com cu vehiculul in dotarea armatei franceze:
Excavatorul Matenin KX 609 (nu era aeropurtabil):
Postat 27 January 2012 - 07:36 PM
Fritzx88, la 27 January 2012 - 01:13 AM, a spus:
Sal.
Daca nu ma insel, exista un BMP 1 in curtea Muzeului Militar , chiar in fata.
Daca nu ma insel, exista un BMP 1 in curtea Muzeului Militar , chiar in fata.
La Muzeul Militar este MLI 84 nu BMP 1
MLI 84 la Muzeul Militar