vehicule militare
Postat 18 January 2006 - 09:17 PM
m-am gandit ca probabil sunt cativa pe forum pasionati de camioane militare si ma gandeam ca poate in acest topic reusim sa adunam ceva camioane cu cocarde romanesti pentru cei interesati.
am sa incep eu dar nu cu un camion cu cocarde romanesti ci cu unul romanesc ...dar fara cocarde.poza a fost gasita pe internet.
am sa incep eu dar nu cu un camion cu cocarde romanesti ci cu unul romanesc ...dar fara cocarde.poza a fost gasita pe internet.
Postat 19 January 2006 - 01:06 AM
si inca unul romanesc dar in Croatia
si ca o mica paranteza lista cu tari care folosesc sistenul asta
Bosnia and Herzegovina
36
delivered 1997/98
Botswana
20
delivered 1996
Cameroon
20
delivered 1996
Croatian Army
n/avail
Croatian Defence Council
n/avail
Iranian National Liberation Army
n/avail
raq
n/avail
Liberia
n/avail
Nigeria
18
Romania
160
si ca o mica paranteza lista cu tari care folosesc sistenul asta
Bosnia and Herzegovina
36
delivered 1997/98
Botswana
20
delivered 1996
Cameroon
20
delivered 1996
Croatian Army
n/avail
Croatian Defence Council
n/avail
Iranian National Liberation Army
n/avail
raq
n/avail
Liberia
n/avail
Nigeria
18
Romania
160
Postat 30 January 2006 - 11:45 AM
E o nuanta de verde foarte inchis.
Am gasit in curte muzeului aviatiei o gramada de camioane si remorci pentru transmisiuni la care culorile variaza intre verde galbui deschis si verde foarte inchis. Asa ca pentru camioanele romanesti orice culoare din gama verde e buna.
Iar cocardele sunt bune oricum ar fi dispuse culorile...........prietenii stiu de ce.
Ar mai ramane doua variante posibile..........cu galbenul in centru sau pe exterior
Am gasit in curte muzeului aviatiei o gramada de camioane si remorci pentru transmisiuni la care culorile variaza intre verde galbui deschis si verde foarte inchis. Asa ca pentru camioanele romanesti orice culoare din gama verde e buna.
Iar cocardele sunt bune oricum ar fi dispuse culorile...........prietenii stiu de ce.
Ar mai ramane doua variante posibile..........cu galbenul in centru sau pe exterior