Forum Machete,Modelism,Hobby: Sherman M4A3 (76) W si StuG III G early - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sherman M4A3 (76) W si StuG III G early

#1 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1372
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 06 June 2011 - 08:00 AM

Sherman M4A3 (76) W - 1:72 EDUARD. La macheta asta am beneficiat din plin de sfaturile lui "tata sherman" Dragos. Astfel Sherman-ul meu a capatat si o teava de tun corecta de la Dragon. Singura modificare a fost sa-i pun platbandele de prindere a aparatorilor laterale.
Imagine atasata: DSCN0072.jpgImagine atasata: DSCN0073.jpgImagine atasata: DSCN0074.jpgImagine atasata: DSCN0077.jpg

StuG III G early - 1:72 DRAGON
Imagine atasata: DSCN0044.jpgImagine atasata: DSCN0063.jpgImagine atasata: DSCN0064.jpgImagine atasata: DSCN0065.jpgImagine atasata: DSCN0066.jpgImagine atasata: DSCN0067.jpgImagine atasata: DSCN0068.jpgImagine atasata: DSCN0069.jpgImagine atasata: DSCN0070.jpg

#2 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4850
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 08 June 2011 - 04:52 PM

Salut ,bogy. Imi plac mult atat tancusoarele ( camioanele ) cat si avionasele tale.Desi ( din cat pot vedea ) nu folosesti foarte multe efecte , acestea sint puse acolo unde trebuie pentru a crea un joc dinamic placut . Imi place totodata fiindca (asa cred) ai incercat sa dai putina personalitate fiecarui model in parte ( in special la blindate ) , ceea ce dovedeste pasiune pentru fiecare subiect abordat in parte . Te rog insa sa refaci din fotografii , daca poti ,atat la blindate cat si la avioane ( eventual lumina naturala si fara alte "obecte" in cadru ) , fiindca este Foarte chinuitor sa inteleg ce se intampla pe acolo si e pacat , zau ,fiindca sint tare frumusele si interesante .

Aceasta postare a fost editata de dany: 08 June 2011 - 04:55 PM

#3 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1372
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 09 June 2011 - 06:22 AM

Da, o sa refac pozele cat de curand. Iar pentru Sherman M4A3 (76) W Somme IV si pentru MBR 2 o sa deschid cate un topic separat.

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 10 June 2011 - 03:46 PM

Salutare Bogy!
In primul rand te congratulez pt multimea de kituri finalizate,atat 1/35 cat si cele 1/72.
Stug-ul imi place,mi se pare putin prea lucios-e de la blitz?
Cu Shermanul insa, eu zic ca mai ai de lucru la el:
-chesonul de bagaje de pe spate ar trebui montat mai sus
-protectiile farurilor fata arata rau,nu inteleg de ce nu le-ai folosit pe cele din coala de PE din kit[iti dadea pt 2 kituri]...desi nu ma omor dupa PE-uri nici eu,totusi zic c-ar merita schimbate
-pune-i protectiile si la stopurile de pe spate

Spor sa ai!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi