Pagina 1 din 1
Ziua copilului
Postat 05 June 2011 - 07:45 PM
Desi a trecut neobservata, nu inseamna ca n-a fost ... sau poate ca am uitat sa recunoastem aceasta mai mica sau mai mare latura din noi.
Cu toate astea, sambta seara, adica nu mai departe de ieri seara, in Plazza, la Diverta, m-am jucat cu copii mai mici si am facut impreuna lucruri.
Cei mai activi doi copii au primit unul macheta la care a lucrat si pe care a montat-o
si cel de-al doilea un Model set
Inca cateva poze:
Sponsorul actiunii a fost Clip Trade (www.revell.ro/store), cel care a pus la dispozitie parte din materialul publicitar si machetele cadou pentru cei doi copii.
Personal am redescoperit ce inseamna copii si lumina bucuriei din ochii lor. Acesta este un premiu ce nu poate fi egalat.
Si pana la urma, nici macar nu-i rau sa mai fi copil din cand in cand.
Bafta!
Cu toate astea, sambta seara, adica nu mai departe de ieri seara, in Plazza, la Diverta, m-am jucat cu copii mai mici si am facut impreuna lucruri.
Cei mai activi doi copii au primit unul macheta la care a lucrat si pe care a montat-o
si cel de-al doilea un Model set
Inca cateva poze:
Sponsorul actiunii a fost Clip Trade (www.revell.ro/store), cel care a pus la dispozitie parte din materialul publicitar si machetele cadou pentru cei doi copii.
Personal am redescoperit ce inseamna copii si lumina bucuriei din ochii lor. Acesta este un premiu ce nu poate fi egalat.
Si pana la urma, nici macar nu-i rau sa mai fi copil din cand in cand.
Bafta!
Postat 06 June 2011 - 07:32 AM
Tot respectul!!!!
Pe lumea asta mai există și altceva decāt fițe, etnobotanice, mașini tari etc. Mai există printre noi oameni īntregi la minte (mă refer aici la părinții copiilor care au participat) care știu să aleagă pentru copiii lor ceea ce e creativ, util și folositor.
Pe lumea asta mai există și altceva decāt fițe, etnobotanice, mașini tari etc. Mai există printre noi oameni īntregi la minte (mă refer aici la părinții copiilor care au participat) care știu să aleagă pentru copiii lor ceea ce e creativ, util și folositor.
Postat 14 June 2011 - 08:41 AM
axor, la 06 June 2011 - 12:39 PM, a spus:
Acum vreo 2 saptamani am facut o vizita p-acolo si nu era niciun produs Revell,sa inteleg ca acum,dupa acest eveniment,au aparut niscaiva kit-uri,vopsele,etc?
Colaborarea lui Clip Trade (http://revell.ro/store/) cu Diverta este destul de veche. Cand m-am jucat eu cu copii p-acolo, in putinul timp pe care l-am avut sa vizitez magazinul, am gasit machetele Revell pe unul dintre rafturi. Directorul de la Clip Trade chiar imi spunea ca scaderea vanzarilor pe punctele Diverta in aceasta perioada de "criza" este nesemnificativa.
Nu stiu care este comanda pe care o face Diverta la Clip Trade, dar vorbind acolo cu cei de la Diverta am descoperit ca ei nu cunosc nici macar vizual, mai bine de jumatate dintre produsele Revell.
Adevarul este ca nici pe siteul mai sus mentionat nu sunt toate produsele. Nici macar toate cele de pe stoc.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1