Salut Paul !
- Inca o lucrare, cel putin interesanta. Bravo si din partea mea, atat pentru imaginatie dar mai ales pentru vopsire.
Din perspectiva mea, ca profan :
Nu-mi plac :
- In primul rand, numarul taieturilor de pe masinaria de batut; mult prea multe, prea dese si toate proaspete. Aduce putin cu imaginea antebratului unui incarcerat ce a apucat la o lama de barbierit uzata si o foloseste pentru redecorare in stil maor.
- Incheieturile bratelor destul de groase, aproape cat latimea palmelor, duc putin catre o disproportie vizuala fata de intreaga statura.
- Culoarea pielii (per ansamblu) a masinariei de batut mi se pare mult prea apropiata ca nuanta fata de cea umana -ma face sa caut a gasi asemanari cu statura/postura umana.
- Parul pubian (asa cum e vopsit) aduce putin a scoarta de copac, mult mai natural arata cel de pe membrele inferioare, mai fin si cu o crestere directionata.
Imi plac:
- Reprezentarea unghiilor, incarnate
- Jocul de lumini si umbre de pe spatele entitatii
- Partile metalice ale celor doua "aplicatoare de corectie" si in special nuanta rosu proaspat de pe ele, asociata cu resturile de tesut (
super efectul obtinut)
- Elementele principale ale bazei si binenteles tenta de piatra a celor doua harpii (?) , etc, etc.
Ma opresc aici, deja am scris prea mult ca simplu profan si nu se cade. Oricum, per ansamblu masinaria ta arata mai mult decat bine (cum era si de asteptat de altfel), tot talmes balmesul insiruit mai sus de mine reprezinta doar opinii personale, discutabile si ele.
Spor sa ai
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 18 July 2011 - 11:03 PM