Actualizare software forum
Postat 29 May 2011 - 11:54 AM
Pe de alta parte, acu vad o "problema", respectiv la semnatura mea, nu se vede, inainte nu era nici o problema.
L.E. Se pare ca aparent "s-a rezolvat de la sine", m-am uitat in profil, am adaugat-o din nou, si apoi a aparut poza. E oke acum.
Aceasta postare a fost editata de GGG: 29 May 2011 - 12:01 PM
Postat 29 May 2011 - 02:51 PM
Am carcoteli in privinta motorului de cautare, care nici inainte nu mergea cine stie ce. Acum am incercat sa caut "Arado". E ca la "french military victories": http://politicalhumo...yvictories.htm. Concomitent, n-ai putea sa reduci numarul de elemente(litere, simboluri) care trebuie sa fie identice de la "x" la trei?
P.S. Cred ca n-am postat linkul dorit de mine. Idea era de 'NIX'.
Postat 29 May 2011 - 07:50 PM
Postat 29 May 2011 - 08:12 PM
http://www.tapatalk.com/
Postat 29 May 2011 - 09:04 PM
Multumesc pentru atentionare. O sa ma uit sa vad ce are. Arado nu merge, arado in schimb merge bine.
Limita pentru minimul de caractere este deja la 3. Alta e buba, o sa caut sa rezolv.
Muggs,
Interesant, neavand un telefon cu Android sau iOS nu stiam. Exista un skin pentru mobil si in momentul asta, care-i destul de curat. Dar o sa studiez si ce implica Tapatalk. Multumesc.
CaporalMusat,
Din pacate, traducerea in romana nu o gasesc de-a gata decat foarte sumar, restul trebuie sa stau sa le traduc eu singurel. E in lucru, incet-incet se va rezolva. Deja am tradus multe, stiu ca mai sunt inca si mai multe care nu sunt inca traduse. Deci da, vor fi si in romana.
Flo,
In partea din dreapta sus exista "Vezi continut nou" (sau "View new content" in engleza).
Pentru partea cu problema cursorului, incearca sa schimbi editorul folosit. La setari, exista campul "Enable visual (RTE) editor?". Implicit e selectat, deselecteaza-l si vezi daca se rezolva.
Postat 29 May 2011 - 09:07 PM
Pe mine nu ma incanta functionarea noii interfete.
Nereguli constatate:
- Prima data cand am dat clic pe linkul din mail cu anuntul de postari noi, pentru ca sa imi deschida forumul la postarea respectiva, s-a deschis prima pagina. Prima data doar, apoi nu a mai facut.
- Eu folosesc IE 8 si 9 cu functia zoom la 150% (nu mai vad bine si ochelarii ma enerveaza), iar cand deschid pozele din posturi acestea ies din pagina afisata pe monitor, nu fac shrink (restrangere automata) asa cum se intampla in interfata cealalta si din aceasta cauza este dificil sa le vezi in intregime si sa le inchizi (trebuie glisata fotografia cu ajutorul cursoarelor ferestrei).
Probabil ca fiind la inceput astea sunt chestii care vor fi remediate in timp.
Bafta
Aceasta postare a fost editata de Sfatos: 29 May 2011 - 09:09 PM
Postat 29 May 2011 - 10:01 PM
O sa studiez posibilitatea de redimensionare. Personal, am stat in dubii daca sa folosesc stilul acela, sau pur si simplu sa fie deschisa imaginea direct. La imagini mari, e intr-adevar extrem de deranjant.
Momentan am dezactivat partea aceea, imaginea se deschide in aceeasi fereastra si e redimensionata de catre browser.
Lacatus10,
Curata toate cookie-urile existente pentru domeniul cartula.ro. Datorita modificarii softului, probabil date ramase de la versiunea precedenta produc comportamentul asta.
Postat 29 May 2011 - 10:18 PM
Eu nu am facut niciodata "iesire" de bunavoie, ci asta s-a intamplat doar atunci
cand am reinstalat Windows ori s-a blocat computerul şi l-am închis fortat.
Acum, ca sa nu zic numai despre ce nu-mi place, o sa spun si despre ce mi s-a parut ca e bine.
Inainte, mesajele trimise si primite erau separate, asa ca, daca vroiam sa vad
un dialog cu cineva cap-coada, trebuia sa intru cand intr-o parte, cand in celalata - deci, ma cam... balanganeam!
Acum, nu mai e cazul!
Deocamdata, atat. Daca mai gasesc ceva pe parcurs, de bine sau de rau, o sa-mi permit sa mai postez.
Pana atunci, numai de bine!
Cu respect,
Postat 30 May 2011 - 07:28 AM
ca parere personala, versiunea noua care s-a implementat mi se pare mult mai greoaie ca cea veche. Lucrez in domeniul software, desi in cazul meu este vorba despre ceva dedicat, asa ca nu ma refer acum la capacitatile motorului care sta in spatele interfetei ci strict la afisarea informatiilor. In general orice aplicatie trebuie sa respecte anumite calitati de ergonomie vizuala, pentru ca informatiile sa nu fie greu de citit. Sunt multe forumuri de profil, iar multe dintre acestea sunt efectiv greu (obositor) de urmarit. Pentru calitatea informatiilor de aici, sper ca ma voi obisnui cu noul format.
numai bine
Postat 30 May 2011 - 10:14 AM
PS: mi se pare ca face si mai repede search-ul si threadurile se deschid mai rapid de asemenea, nu ar strica nici un header nou care sa se potriveasca cu noul layout
Postat 30 May 2011 - 02:34 PM
cartula, la 29 May 2011 - 10:01 PM, a spus:
Am facut si chestia asta, dar tot asa se intampla, de fiecare data, cand deschid pagina, imi cere username-ul si parola.
Postat 30 May 2011 - 06:57 PM
Scorpio a zis ca a rezolvat-o, avea legatura cu adresa pe care incerca sa o acceseze. Incearca sa te duci direct pe http://www.cartula.ro/forum/ dupa stergerea cookies, vezi daca mai face.
BOOBY, setarea e generala, si altii o folosesc. Nu exista dupa stiinta mea o varianta sa o scot doar pentru anumiti utilizatori.