Forum Machete,Modelism,Hobby: flota lui columb 2 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

flota lui columb 2 intrebari

#1 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 08-March 11
  • Interests:muzica populara (dansuri cantece etc )familia si mai nou navomodelismul

Postat 23 May 2011 - 03:53 PM

am vazut in topicul domnului buha flota lui columb si ma ispitit a dumnealui fiind kit 1 la 75 eu am planurile de la amati si sunt la scara 1 la 65 dar nu le am numai la NINA si PINTA pe cea de a doua o am in dublu exemplar motive propri (am facut iahtul AMERICA si si a umflat panzele la nasul meu) 1. cine ma poate ajuta cu planurile la SANTA MARIA scara 1 la 65 ? . 2. pe chitul domnului buha am vazut la nina si pinta multe asemanari si la balustrade si la scari pe planurile mele de exemplu nina are doar o scara etc 3. si planurile mele sunt asemanatoare dar sunt mai apropiate de original (nina are doar o scara si are balustri iar pinta are doa scari si blustrade pline) ce ma nelinisteste este dimensiunea egala eu stiu ca nina era ceva mai mica decat pinta Astept sfaturi pareri critici si cine ma poate ajuta cu PLANURILE LA "SANTA MARIA" ROG SA IMI DEA UN SEMNAL Promit sa incarc si pozele la scheletul de la pinta in cel mult doua zile

Imagine atasata: Copy_of_corabii_001.jpgImagine atasata: Copy_of_corabii_002.jpgpg]

Aceasta postare a fost editata de ilie: 23 May 2011 - 04:13 PM

#2 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 23 May 2011 - 04:24 PM

Daca promiti sa te exprimi ceva mai coerent, iti dau eu planurile navelor lui Columb... :hi: , Gaseste-ma pe mess: vasile_gabi2000 Succesuri.

#3 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin
  • Interests:muzica populara (dansuri cantece etc )familia si mai nou navomodelismul

Postat 23 May 2011 - 08:30 PM

Vezi postareagobi71, la 23 May 2011, 17:24, a spus:

Daca promiti sa te exprimi ceva mai coerent, iti dau eu planurile navelor lui Columb... :hi: , Gaseste-ma pe mess: vasile_gabi2000 Succesuri.

nu stiu cine ma crede pe mine lucrez in ture la o firma de paza si ziua dupa ce vin din ture de noapte stau cu 2 din cei 3 baieti ai mei ca nevasta mea lucreaza primul are 5 ani si 3 luni(merge la gradi) al doilea 2 ani si 5 luni si de trei luni si ala mic 11 luni .DRAGII MEI credeti-ma nu ma plang dar dupa ce nu ma pricep la calculator (nevasta mea a postat pozele ) intre un danonino o banana si un lapte incalzit ma chinui si eu sa scriu corect nu ma scuz .Cine se scuza se acuza dar astaa sunt si cine ma intelege ma crede.

#4 Useril este offline   KIT 

• Membru senior
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08

Postat 23 May 2011 - 10:50 PM

nici nu se pune problema ca nu te-ar intelege cineva. goby doar a vrut sa spuna ca un punct, o virgula, un semn de punctuatie ceva ai putea sa pui si tu sa intelegem. crede-ma, poti capata tot ajutorul de care ai nevoie.

#5 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin

Postat 24 May 2011 - 03:05 PM

Vezi postareaKIT, la 23 May 2011, 23:50, a spus:

nici nu se pune problema ca nu te-ar intelege cineva. goby doar a vrut sa spuna ca un punct, o virgula, un semn de punctuatie ceva ai putea sa pui si tu sa intelegem. crede-ma, poti capata tot ajutorul de care ai nevoie.

cu respect pentru toata lumea . nu sunt rautacios si nici ranchiunos ,apreciez criticile (este site-ul unde cred ca se scrie cel mai corect gramatical din Romania)astept in continuare acelasi suport .va multumesc si va tin la curent cu constructia navelor.

#6 Useril este offline   bburago26 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 08-April 09

Postat 24 May 2011 - 09:10 PM

http://planurimodelism.blogspot.com/search...l/Santa%20Maria sper sa te ajute .
Bafta !!!

#7 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin

Postat 24 May 2011 - 10:11 PM

Vezi postareabburago26, la 24 May 2011, 22:10, a spus:

domnul bburago nu am reusit niciodata sa dau jos de pe siteul ala planuri. eventual sa imi zici mura in gura. am primit ANATOMY SHIP OF CRISTOFOR COLUMB (cer scuze daca nu am scris corect)am primit de la domnul gabi in care arata mai mult decat suficient dar daca ai planuri 1 la 65 cu SANTA MARIA dami un semnal

#8 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin

Postat 01 June 2011 - 01:23 PM

Vezi postareailie, la 24 May 2011 - 10:11 PM, a spus:

domnul bburago nu am reusit niciodata sa dau jos de pe siteul ala planuri. eventual sa imi zici mura in gura. am primit ANATOMY SHIP OF CRISTOFOR COLUMB (cer scuze daca nu am scris corect)am primit de la domnul gabi in care arata mai mult decat suficient dar daca ai planuri 1 la 65 cu SANTA MARIA dami un semnal

nu e nici o smecherie am reusit si imi cer scuze e totusi foarte usor

#9 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin

Postat 11 February 2012 - 09:35 AM

cam asa mia iesit PINTA

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: copie.jpg
  • Imagine atasata: JPEG 3.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 4.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 5.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 6.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 7.JPG
  • Imagine atasata: Picture 579.jpg

#10 Useril este offline   ilie 

• Membru deplin

Postat 11 February 2012 - 09:43 AM

SI asta este viitoarea SANTA MARIA .asa cum se vede recycling all folosim lemn de la laditele de fructe dar cu frigul asta piata e goala si ducem lipsa de material

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: JPEG 1.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 2.JPG
  • Imagine atasata: JPEG 3.JPG

#11 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 11 February 2012 - 03:18 PM

Cred ca ar trebui sa insisti mai mult cand finisezi osatura. Mai cred , de asemenea ca ar fi bine sa folosesti si alte baghete decat cele din ladite pentru primul strat. Niste baghete ceva mai elastice , cum ar fi cele de pin sau chiar tei, daca gasesti . In faza asta, lemnul ala moale( de plop?) nu e prietenul tau. Succesuri...

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi