Va salut!
Am 3 machete in diferite stadii si as vrea sa intreb,de ce se da cu future pe cupola ce rol are?
Revin cat de repede pot cu poze!
Pagina 1 din 1
future
Postat 16 May 2011 - 11:27 AM
Future este un fel de lac (defapt este un lac pentru ...linoleum) cu o tensiune superficiala foarte mica. Este dat pe partile transparente pentru a acoperi eventualele microdefecte din turnare sau dupa o prelucrare mecanica (slefuire cu diverse substante abrazive) necesara pentru a inlatura/corecta unele imperfectiuni/defecte. In caest mod se mareste transparenta pieselor, normal, ...transparente.
Cauta pe forum, vei gasi mai multe date despre Future si utilizarile lui.

Cauta pe forum, vei gasi mai multe date despre Future si utilizarile lui.
Postat 18 January 2013 - 08:59 PM
Salut,
Incercand sa gasesc Future, am dat peste un echivalent care se vinde in Europa, si se numeste Pledge Klear surface wax. Mi-am comandat un flacon, insa am emotii in a-l folosi prin aerograf, mi-e teama ca o sa se intareasca prea repede. De asemenea am gasit informatii contradictorii pe internet, vis a vis de cat de eficient e ca si substitut pt Future. Asta e produsul:
http://www.amazon.co...58535318&sr=8-3
A folosit cineva asa ceva? Ce imi recomandati? Voi testa pe o cupola veche efectul (daca intr-adevar functioneaza ca si Future), insa nu stiu daca ar trebui sa-l dau prin aerograf. Alternativa as avea (Tamiya clear), cel mai teama imi e de aerograf, nu de macheta.
Sfaturi?
P.S.: Am citit si ras-citit "The complete Future" de pe Swanny`s :) si tot nu m-am edificat
Incercand sa gasesc Future, am dat peste un echivalent care se vinde in Europa, si se numeste Pledge Klear surface wax. Mi-am comandat un flacon, insa am emotii in a-l folosi prin aerograf, mi-e teama ca o sa se intareasca prea repede. De asemenea am gasit informatii contradictorii pe internet, vis a vis de cat de eficient e ca si substitut pt Future. Asta e produsul:
http://www.amazon.co...58535318&sr=8-3
A folosit cineva asa ceva? Ce imi recomandati? Voi testa pe o cupola veche efectul (daca intr-adevar functioneaza ca si Future), insa nu stiu daca ar trebui sa-l dau prin aerograf. Alternativa as avea (Tamiya clear), cel mai teama imi e de aerograf, nu de macheta.
Sfaturi?
P.S.: Am citit si ras-citit "The complete Future" de pe Swanny`s :) si tot nu m-am edificat
Postat 19 January 2013 - 10:54 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1