ROIAS 2006?
Postat 31 July 2006 - 09:35 AM
Afost superb!! A meritat efortul facut pe drum. Cand am ajuns pe la Faclia,am intors masina (cei care au fost acolo stiu bine de ce!),si am ocolit pri Cernavoda. Am ajuns la MK pe la 10:40 Cu toate ca am purtat untricou special pt eveniment (un 109 sub care scria mare MERSU!),nu m am intilnit decat cu Pavel (normal!) si cu Sril. Si ca sa fie tacamul intreg, pe drum am constatat ca am uitat acasa aparatul foto M am ales doar cu cateva fotografii amarate pe telefon! Dar....a fost frumos!
Postat 31 July 2006 - 10:36 AM
A fost....frumos!!!
Inca mai am miros de kerosen ars in nari si senzatia de putere pe care mi-au lasat-o evolutiile.
Poze o sa pun si eu in momentul in care imi voi invinge lenea ca sa pot descarca camera.
Am si ceva filmat deci lenea trebuie sa cedeze ... :hammer:
Subscriu la faza cu semnele de recunoastere, probabil ceva tricouri inscriptionate, de o culoare mai aparte...in ceea ce ma priveste mi-am propus sa investesc intr-un combinezon de zbor de la Condor...din doc - bumbac - pe care sa il personalizez. In afara de Pavel, Cartula si Sril...sa ma ierte fratziorii care au mai fost...dar cine a fost acolo stia ce isterie era, cel putin la static...
Inca mai am miros de kerosen ars in nari si senzatia de putere pe care mi-au lasat-o evolutiile.
Poze o sa pun si eu in momentul in care imi voi invinge lenea ca sa pot descarca camera.
Am si ceva filmat deci lenea trebuie sa cedeze ... :hammer:
Subscriu la faza cu semnele de recunoastere, probabil ceva tricouri inscriptionate, de o culoare mai aparte...in ceea ce ma priveste mi-am propus sa investesc intr-un combinezon de zbor de la Condor...din doc - bumbac - pe care sa il personalizez. In afara de Pavel, Cartula si Sril...sa ma ierte fratziorii care au mai fost...dar cine a fost acolo stia ce isterie era, cel putin la static...
Postat 31 July 2006 - 03:25 PM
Pentru cei care au fost pe la Socat. Poate ca vi s-a parut atmosfera cam incarcata, dar va rog sa-i intelegeti si pe oamenii aia, NU au zburat, au fost in static o saptamana, au fost cazati in unitate o saptamana, nu mai zic nimic de masa.
O sa revin cu poze.
BYE!
Gopo
O sa revin cu poze.
BYE!
Gopo
Postat 31 July 2006 - 05:00 PM