Forum Machete,Modelism,Hobby: Intalnirea lunii mai - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirea lunii mai Bucuresti 2011

#1 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 10 May 2011 - 08:07 AM

Intalnirea va avea loc, asa cum am mentionat si in topicul rezervat intalnirii lunii aprilie, la RC-Pub, str. Matasari, nr.53, sector 2 Bucuresti.
Intalnirea ramane sa se intample, ca si pana acum, a treia sambata din luna.
O harta orientativa:
Imagine atasata: harta_RC_pub.jpg

Asa ca sambata 21 mai, incepand cu ora 10:30, in locul indicat se va intampla si intalnirea.
Spatiu exista suficient, una dintre temele intalnirii, mai ales ca unul dintre subiectele le moda in aceasta perioada este Bismarckul de la Hachette va fi "Razboiul Atlanticului" si eventual "Dristugatoare in WW II".
Ca si pana acum, se pot aduce machete pe post de material de carcotit si daca exista doritori de demonstratii poate incropim si un mini atelier de creatie.
Pentru partea de "atelier" astept propuneri de teme cat si doritori de a le pune in practica.
In speranta ca vom petrece o intalnire placuta impreuna va doresc toate bune!

Bafta!

#2 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 12 May 2011 - 12:39 PM

Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe cartula.ro, evenimente recente legate de intalnire ma imping sa imi las, din nou, orgoliul la o parte pentru binele general.

Dupa cum intalnirea virtuala nu ar trebui sa fie dictata de un singur om consider ca nici intalnirea lunara nu ar trebui sa fie monopolizata de un singur om/firma/sait. Prin urmare nici prin cap nu imi trece sa divizam intalnirea. Daca gasim un loc nou, unde ne putem vedea in conditii mai bune, nu am nimic impotriva sa mergem acolo. Prin urmare abia astept sa ne vedem la intalnirea lunii mai la RC Pub. Voi aduce si pozele facute la Moson Show deoarece in noul loc avem si TV mare pe care le putem vedea. Ba chiar veti avea ocazia sa va intalniti si cu un anumit medaliat care va veni din Mangalia si sper sa il conving sa comentam impreuna pozele si machetele.

Deci nu e vorba de doua intalniri, nu m-a dat nimeni afara de la Muzeu, Crios nu a profitat de absenta mea de la ultima intalnire ca sa "fure" el intalnirea, ba chiar el are un loc rezervat la masa mea, aia mai mica, ...
P.S. Si daca vreti articole de modelism machete.ro e la 15-20 minute de mers pe jos. :)

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 20 May 2011 - 05:21 PM

#3 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 20 May 2011 - 02:44 PM

Fac o mica readucere aminte ca pentru cei ce pot si doresc sa participe la intalnirea lunara, aceasta va avea loc maine in locul si la ora mentionate in primul post.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut placut si

Bafta!

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 21 May 2011 - 08:04 PM

Discutii despre machete
Imagine atasata: intalnire1.jpg

polonezul (nu de mancat) al lui Calin (Wurger) la momentul cand inca era intreg
Imagine atasata: intalnire2.jpg