Z-mare, la 19 February 2012 - 11:21 AM, a spus:
Hmmm, ca tot sunt eu circotas... Daca masuram diametrul unui nit si il inmultim cu 72, ce obtinem? Cam acelasi lucru cu inmultirea latimii santului dintre panouri cu 72, adica ca la 7mm! Acu' drept sa vorbim, astea sunt gaselnite ce "pacalesc frumos ochiu", ca sa citez un clasic in viata.
Da, arata bine, si daca il bibilesti pe la "oaşuri", stiu ca te pricepi, o sa iasa ceva fain de tot!
Evident ca ai dreptate. Daca existau mai mici, p-alea le puneam.
In momentul de fata este vopsit si arata nesperat de bine. Problema mare e la decaluri, care este foarte dificil sa ia forma niturilor.
Cocardele de pe aripi, care sunt imprumutate de la Tamyia, s-au incretit prea tare si vor trebui barbierite ici-colo , apoi corectate cu vopsea prin zonele afectate.
Pe de alta parte, niste litere (USAF) imense, primite cadou de la Wurger, care stateau tepene ca o tabla, au cedat peste noapte la tratamentul cu Hypersol Agama si s-au asezat ca-n filme.
Wash-ul se face, insa il doresc foarte, foarte discret (cu un gri mediu), mai ales pentru ca e vorba de varianta gri deschis overall.
La sfarsit, am sa-l incarc ceva mai mult cu lac, pentru a nivela bine totul si a mai reduce din inaltimea niturilor.