Salutare,
am cumparat in urma cu vreun an un kit de MI 8 si cum am mai primit unul cadou, m-am decis a le face pe amandoua deodata. Fara prea mari pretentii, am inceput asamblarea, decizia mea fiind de a da una din machete cadou dupa terminare. Probleme foarte mari nu au fost, la prima vedere, recunosc ca nici nu am studiat planurile pentru a vedea exactitatea kitului.
Am optat pentru o schema de culoare clasica, cu albastrul sovietic in partea anterioara a aparatului, iar o alta schema a fost una fantezista, in culori de camuflaj sa le zicem customizate, pe intreaga suprafata, fara referire directa la instructiunile de vopsire.
Pagina 1 din 1
MI-8
Postat 05 May 2011 - 04:47 PM
Si mie imi place camuflajul!
Dar am cateva chestii de carcotit:
- ampenajul orizontal nu are unghi diedru pozitiv asa cum l-ai figurat tu, ci e orizontal, adica diedru 0.
- dupa cate stiu eu, in marea majoritate a cazurilor, Mi-8 nu are ,,galma'' aia sub grinda de coada (nu e vorba de dispersoarele de contramasuri), ci doar Mi-17.
Cam atat!
Dar am cateva chestii de carcotit:
- ampenajul orizontal nu are unghi diedru pozitiv asa cum l-ai figurat tu, ci e orizontal, adica diedru 0.
- dupa cate stiu eu, in marea majoritate a cazurilor, Mi-8 nu are ,,galma'' aia sub grinda de coada (nu e vorba de dispersoarele de contramasuri), ci doar Mi-17.
Cam atat!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1