Pagina 1 din 1
Flak 38 20mm Zvezda 1/72
Postat 04 May 2011 - 02:35 PM
Un alt kit Zvezda absolut grozav,din ciclul meu normal:"nimic special ,doar delectare"...La fel ca si Tiger-ul ,nu necesita nici un fel de adeziv,se monteaza perfect, figurinele foarte bine detaliate,iar dispozitivul de ochire[telemetru??] o adevarata bijuterie...daca Zvezda mai facea si trailerul pt aceasta mica piesa de artilerie AA,era perfect.
Oricum, un kit frumos si corect,achizitionat de la parcmodels la un pret imbatabil-8 roni,vopsit cu vopsele si pigmenti Agama.Personal,il recomand tuturor iubitorilor de piese de artilerie in scara orbilor.
Spor s-aveti!
Oricum, un kit frumos si corect,achizitionat de la parcmodels la un pret imbatabil-8 roni,vopsit cu vopsele si pigmenti Agama.Personal,il recomand tuturor iubitorilor de piese de artilerie in scara orbilor.
Spor s-aveti!
Postat 04 May 2011 - 11:53 PM
Imi pare rau, dar nu va impartasesc entuziastmul.
Mi se pare ca soldatii, inchisi la copca si in pozitie regulamentara sunt de fapt niste manechine asezate demonstrativ in baterie.
A mai facut Zvezda (si m-am bucurat prematur) set de infanterie nemteasca, la care dau doi insi care trag cu pusca (mama ce noutate, d-astia nu aveam decat vreo 30) si unul care merge (un fel de Preiser/15).
Sunt destul de bine detaliati, dar daca tot vinzi 3 soldati la pret de 10 de ce nu faci niste pozitii mai inedite pe care chiar sa le poti folosi intr-o diorama ?
Am vrut sa-mi iau infanteria rusa sa-i folosesc impreuna cu un Gaz intr-o vigneta. Nu poti decat sa-i pui in spatele unui sac sa traga in aer.
Ce-i asa formidabil ?!
Felicitari pentreu tun si vopsirea figurinelor.
Mi se pare ca soldatii, inchisi la copca si in pozitie regulamentara sunt de fapt niste manechine asezate demonstrativ in baterie.
A mai facut Zvezda (si m-am bucurat prematur) set de infanterie nemteasca, la care dau doi insi care trag cu pusca (mama ce noutate, d-astia nu aveam decat vreo 30) si unul care merge (un fel de Preiser/15).
Sunt destul de bine detaliati, dar daca tot vinzi 3 soldati la pret de 10 de ce nu faci niste pozitii mai inedite pe care chiar sa le poti folosi intr-o diorama ?
Am vrut sa-mi iau infanteria rusa sa-i folosesc impreuna cu un Gaz intr-o vigneta. Nu poti decat sa-i pui in spatele unui sac sa traga in aer.
Ce-i asa formidabil ?!
Felicitari pentreu tun si vopsirea figurinelor.
Postat 05 May 2011 - 01:13 AM
Dani Felicitari si din partea mea pentru tunulet ,e tare fainucel ! Pentru mine e FOARTE imbucurator faptul ca in sfarsit atat Zvezda cat si Ace s-au gandit sa produca Flak-uri de " bun simt" atat ca detaliere cat si ca pret la 1/72 , fiindca imi plac in mod deosebit masinutele purtatoare de Flak .Nici mie , in schimb nu-mi prea plac figurinele . Pacat ca Zvezda nu s-au gandit la o rama care sa cuprinda servanti in divese pozitii si echipamente ( tropicale , hibernale , etc. ) potrivite pentru mai multe teatre de operatiuni sau perioade .
Aceasta postare a fost editata de dany: 05 May 2011 - 01:21 AM
Postat 05 May 2011 - 01:57 AM
Multumesc de aprecieri,ma bucur ca va plac!
Dany si Wurger, intr-un fel aveti dreptate,si eu am lasat de-o parte o multime de diorame din cauza ca n-am gasit figurine mai putin razboinice,care sa se potriveasca,dar probabil[sper macar] ca, in timp, se va gasi si o firma care sa faca asa ceva.Daca nu...magic sculpt ne asteapta.
Spor s-aveti!
Dany si Wurger, intr-un fel aveti dreptate,si eu am lasat de-o parte o multime de diorame din cauza ca n-am gasit figurine mai putin razboinice,care sa se potriveasca,dar probabil[sper macar] ca, in timp, se va gasi si o firma care sa faca asa ceva.Daca nu...magic sculpt ne asteapta.
Spor s-aveti!
Postat 06 May 2011 - 09:35 PM
93178000, la 5 May 2011, 09:16, a spus:
Hai incercat in catolog PRAISER?
Alberto
Alberto
Un Gaz 67 oprit pe marginea drumului pe la sfarsitul razboiului si langa el un civil impuscat cu o servieta langa el si un sofer rus mort in scaun.
O alta masina se opreste si cei din ea (rusi) cerceteaza scena - Documente secrete, piese de la un prototip.....Totul miroase a spionaj.
Mie mi-ar fi trebuit rusii aia care cerceteaza. Restul ii cam aveam sau puteam sa-i fac.
Am dat fuga sa vad infanteria rusa si....Gasesc niste unii care aratau ca in statuile alea comuniste.
Preiserul are, dar iei 20 pentru 2 pozitii ?!
Scuzati de off topic. Ooooffff, topic !
Aceasta postare a fost editata de wurger: 06 May 2011 - 09:36 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1