Inca o intrebare pt aerograf
Postat 04 May 2011 - 11:01 AM
Am si eu o intrebare de incepator . Am citit cam toate articolele cu probleme legate de aerograf si am invatat o gramada de la voi dar mai am eu una
Am curatat aerograful supre bine dar acum maneta care actioneaza aerul merge foarte greu adica dupa ce apas daca iau degetul dureaza ceva pana se opreste. Am desfacut supapa am inlocuit chiar si arcusorul dar tot la fel . Am schimbat si garniturile (cu cele originale) si degeaba. trebuie cumva sa folosesc un fel de lubrefiant ???
Postat 05 May 2011 - 10:14 AM
Am constatat ca diluantul "curata" grasimea de pe pistonas si la apasare merge mai greu in jos si de asemenea inchide cu intirziere. Lucru enervant...
Postat 05 May 2011 - 01:48 PM
tibi22, la 5 May 2011, 10:14, a spus:
Am constatat ca diluantul "curata" grasimea de pe pistonas si la apasare merge mai greu in jos si de asemenea inchide cu intirziere. Lucru enervant...
Da exact asta am facut am curatat totul cu diluant si a luat si urma de ulei care era acolo. Am pus aseara putin ulei pentru arme de foc/mecanisme fine si am sters cu grija surplusu, acum merge perfect si l-am si folosit aseara fara probleme. Txh inca o data pt sfaturi.
Aceasta postare a fost editata de KBN: 05 May 2011 - 01:50 PM
Postat 30 May 2011 - 10:13 PM
cu toate ca nu am postat prea mult pe aici urmaresc cu atentie forumul si invat lucruri noi si interesante.
Iata care este problema mea: mi-am cumparat un aerograf iar cand dau drumul la compresor, aerul iese prin duza fara a apasa triggerul. E normal ? Banuiesc ca nu...
Astept raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat,
Dimitrie
Postat 30 May 2011 - 10:25 PM
Un aerograf mai complex are atat aerul cat si vopseaua controlate de miscarea tragaciului. Masinaria ta de care este ?
O poza ar lamuri mai bine dilema.
Postat 30 May 2011 - 10:32 PM
AdiP, la 30 May 2011 - 10:25 PM, a spus:
Un aerograf mai complex are atat aerul cat si vopseaua controlate de miscarea tragaciului. Masinaria ta de care este ?
O poza ar lamuri mai bine dilema.
Al meu este ceva mai simplut, de la Herpa care are capete interschimbabile fiind din plastic.
Daca ai curiozitatea sa arunci un ochi uite aici linkul:
http://www.herpa.de/...xpress=&thumb=1
Multumesc mult pentru raspuns.
Aceasta postare a fost editata de herpa_83: 30 May 2011 - 10:34 PM
Postat 31 May 2011 - 11:10 AM
Incearca sa citesti instructiunile, trebuie sa explice pe acolo ceva.
Acu' sincer, la cit ai dat pe el puteai cumpara un aerograf dubla actiune, de buna calitate.
Postat 01 June 2011 - 08:52 AM
KBN, la 04 May 2011 - 11:01 AM, a spus:
Am si eu o intrebare de incepator . Am citit cam toate articolele cu probleme legate de aerograf si am invatat o gramada de la voi dar mai am eu una
Am curatat aerograful supre bine dar acum maneta care actioneaza aerul merge foarte greu adica dupa ce apas daca iau degetul dureaza ceva pana se opreste. Am desfacut supapa am inlocuit chiar si arcusorul dar tot la fel . Am schimbat si garniturile (cu cele originale) si degeaba. trebuie cumva sa folosesc un fel de lubrefiant ???
De fapt se umfla un pic garnitura de cauciuc. Scapi cu un spray siliconic de problema si nici nu ai frica ca va ajunge ulei pe avion (dar dup-aia te chinui sa-l murdaresti cu ulei).