Pagina 1 din 1
MULTUMESC DANI asta este pertru tine
Postat 01 May 2011 - 10:03 AM
Buna....vrau sa multumesc Dani de la Deva si Ovidiu ca ma a adus acolo pentru ajutor cu turela de Scerman ca acum o luna Dani a costruit pentru mine.
Asta este turela terminat cu cal 50 de la RB si figurinele..
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Multumesc incodata pentru sfaturi de tankule Roman si pentru ajutor...reman dator cu tine.
Alberto
Asta este turela terminat cu cal 50 de la RB si figurinele..
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Multumesc incodata pentru sfaturi de tankule Roman si pentru ajutor...reman dator cu tine.
Alberto
Postat 02 May 2011 - 07:30 PM
Nu Dani...prieteni de Zimmerit Forum si de clubul meu AMB zice ca este frumous asa pentru ei si ca nu acopera lucru facut pertru linne de ploie si de praf cu vopsea alb....In lucru acum am turela de KV2...asta sigur fac cu vopsea alb....
Multumesc incodata...acum ai facut ca ved diretia potrivita pentru colectia mea....
Alberto
Multumesc incodata...acum ai facut ca ved diretia potrivita pentru colectia mea....
Alberto
Postat 04 May 2011 - 11:44 AM
In ce sens Varnish?Daca spui de trasparent da....dupa colore de base am folosit trasparet lucios pentru a stabiliza vopsea si proteja pentru pas urmatore...spalare cu acrilio negru (vallejo)si folosire vopsea AK Dust effect pentru impresia de ploie si de praf depositat.Dupa asta am dat un FILTRU cu vopsea acrilica verde mae deschis vallejo.Ultimo pas linaring(spalare pe puncte definita cu pensula mica)cu vopsea ulei terra di cassel si essenza de petroliu alb.Ultimu pas vopsea mat lafel vallejo....Tuote lucralile si vopsea de basa Olove drab cod 041 Vallejo Air plus o picatura de vopsea mat sun facite cu pensula.
Alberto
Alberto
Postat 04 May 2011 - 11:55 AM
93178000, la 4 May 2011, 11:44, a spus:
In ce sens Varnish?Daca spui de trasparent da....dupa colore de base am folosit trasparet lucios pentru a stabiliza vopsea si proteja pentru pas urmatore...spalare cu acrilio negru (vallejo)si folosire vopsea AK Dust effect pentru impresia de ploie si de praf depositat.Dupa asta am dat un FILTRU cu vopsea acrilica verde mae deschis vallejo.Ultimo pas linaring(spalare pe puncte definita cu pensula mica)cu vopsea ulei terra di cassel si essenza de petroliu alb.Ultimu pas vopsea mat lafel vallejo....Tuote lucralile si vopsea de basa Olove drab cod 041 Vallejo Air plus o picatura de vopsea mat sun facite cu pensula.
Alberto
Alberto
multumesc pentru raspuns e mai mult decat ma asteptam
Inca o data felicitari arata superb
Arata acest topic
Pagina 1 din 1