Kitul e facut "out of the box" cu exceptia scaunului care este Aires iar colimatorul este modificat din o bucatica de plastic transparent .
Vopsele am folosit setul Revell "RAF COLOUR "care din pacate nu l-am mai vazut de mult in magazine, iar pentru interior am folosit "RAF Interior green" de la White Ensign Color.
Spor
Pagina 1 din 1
Spitfire Mk I Tamiya 1/72
Postat 27 April 2011 - 03:37 PM
Frumos lucrat-si ingrijit.Doar vre-o 3 linii de panou de pe burta mai trebuiau usor regravate si un wash mai accentuat pe jambe ,insa eu zic ca-i OK.
La cupola ai folosit masti ?
Imi place mult uzura si weathering-ul discret pe care l-ai facut.
La cat mai multe.
La cupola ai folosit masti ?
Imi place mult uzura si weathering-ul discret pe care l-ai facut.
La cat mai multe.
Postat 27 April 2011 - 11:27 PM
Foarte frumos Spitul, pentru scara si kitul respectiv. Stiu eu pe cineva care stie exact cate greseli are kit0ul asta si unde se gasesc.
De la becurile de pozitie si pana la panza de pe gurile de foc, imi place cum ai rezolvat (in scara) detaliile.
Singura chestie care ma deranjeaza este transparentul mic din spatele cockpitului care este sub nivelul ramei cu destul de mult.
Excelent weatheringul.....Si discret.
De la becurile de pozitie si pana la panza de pe gurile de foc, imi place cum ai rezolvat (in scara) detaliile.
Singura chestie care ma deranjeaza este transparentul mic din spatele cockpitului care este sub nivelul ramei cu destul de mult.
Excelent weatheringul.....Si discret.
Postat 28 April 2011 - 08:36 AM
Multumesc pentru aprecieri.
Da , am folosit masti de vopsire la amandoua.Firul este nylon de la o masca de haloween pe care am lasat-o fara par.
Wurger ,multumesc ,avand in vedere ca mai am doua Mk I in lucru pe care le schimb in Mk II cu kitul 3D am sa tin cont. Da si eu stiu pe acel cineva (cunostiinta comuna), de la el m-am molipsit cu spiturile.
Spor,
Da , am folosit masti de vopsire la amandoua.Firul este nylon de la o masca de haloween pe care am lasat-o fara par.
Wurger ,multumesc ,avand in vedere ca mai am doua Mk I in lucru pe care le schimb in Mk II cu kitul 3D am sa tin cont. Da si eu stiu pe acel cineva (cunostiinta comuna), de la el m-am molipsit cu spiturile.
Spor,
Arata acest topic
Pagina 1 din 1