SC07304.JPG]
Ford V3000S de la dl. Pavel,palmierul si panoul Italeri,frunze confectionate din hartie,scheletul Verlinden,figurinele Dragon...restul rutina
Pagina 1 din 1
Libia altadata
Postat 18 May 2011 - 01:33 AM
Felicitari!!!
Imi place cum ai integrat toate elementele. Tonurile de culoare sunt foarte fain alese si executate. Poate ne prezinti niste fotografii mai de aproape cu figurinele. Am asamblat recent cateva figurine Dragon si sunt de foarte buna calitate. Mi-ar face mare placere sa le vad pe ale tale mai de aproape. Multumesc.
Imi place cum ai integrat toate elementele. Tonurile de culoare sunt foarte fain alese si executate. Poate ne prezinti niste fotografii mai de aproape cu figurinele. Am asamblat recent cateva figurine Dragon si sunt de foarte buna calitate. Mi-ar face mare placere sa le vad pe ale tale mai de aproape. Multumesc.
Postat 18 May 2011 - 04:00 PM
Si mie imi place mult , in special fiindca in rolul principal a fost "distribuit" unui camion (Ford) . Imi place deasemenea compozitia realista si frumos realizata , cu exceptia " eschibitionistului care face plaja " sub panou . Chiar asa prost o fi fost filmul acela ... ?
Aceasta postare a fost editata de dany: 18 May 2011 - 04:17 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1