gobi71, la 05 June 2011 - 03:08 PM, a spus:
Diorama a reusit sa se cocoate pe locul 3 in clasamentul clasei c3a, cu 95,33 puncte.O observatie pertinenta facuta de arbitri a fost cea legata de aspectul apei, alta de faptul ca barca arata brown-new, desi ar fi trebuit sa aiba oarece culori, si alea uzate.Figurinele au placut la toata lumea, desi unii arbitri nu stiau daca acestea se puncteaza sau nu, datorita ambiguitatii regulamentului, tradus, se pare, din germana, de femeia de servici!!!In rest, ce sa zic un concurs reusit din punct de vedere modelistic, execrabil insa organizat de catre clubul gazda. Succesuri.
Felicitari. Pentru ca e prima oara cand vad asa ceva in realitate si nu in poze, am fost, nu exagerez, extrem de impresionat! Pacat ca nu se mediatizeaza. Daca nu nimeream absolut din intamplare pe topicul asta habar nu aveam. Si era mare pacat.
edit: ti-am criticat culoarea nisipului la diorama dar mi-am dat seama ca fotografia corespundea realitatii, imi cer scuze. Oricum, nu poti pricepe prea mult culorile intr-o sala cu un perete numai ferestre, lumina naturala filtrata in albastru de draperii si in tavan neoane
Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 05 June 2011 - 05:51 PM