Forum Machete,Modelism,Hobby: diorama cu pirati... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

diorama cu pirati...

#21 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 29 May 2011 - 06:31 PM

Vezi postareagobi71, la 29 May 2011 - 05:38 PM, a spus:

De altfel puteti sa continuati...

Continui tu cu ce-o zice nea Georgescu, dar asta cand te intorci de la Constanta. :lol:

Bafta!

#22 Useril este offline   TonyS 

• Membru senior
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 30 May 2011 - 03:45 PM

Salut,
Frumoasa diorama, nu lucrez diorame dar asta mi-a atras atentia.
O singura carcoteala am. incearca sa-l afunzi pe cel care trage barca mai adanc. La marimea si pescajul barcii respective era demult pe uscat la adancimea aia, mai ales in marile sudului sau zonele tropicale si subtropicale cam la 1 m de mal adancimea deja e de 1,5m aprox . din cauza mareelor. Pana la genunchi daca il afunzi eu zic ca e perfect.
Bafta la concurs.

#23 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 16-November 05
  • Interests:Boardgames, strategy games, wild west

Postat 31 May 2011 - 10:41 AM

Nisipul sper ca nu e verzui :) atentie la fotografii, ele trebuie sa fie la fel de bune ca diorama in sine, mai ales culorile.
In rest sunt incantat de cum arata, felicitari!

Sa inteleg ca e expusa zilele astea (30 mai - 5 iunie 2011) la Muzeul Marinei din Constanta??? Sau sunt doar machete de navomodele acolo?

Edit: da, s-a confirmat, e expozitie de navomodele la Muzeul Marinei Romane din Constanta. Adresa: Str. Traian Nr. 53
Tel: 0241 619035

Mi s-a spus ca programul e 9-17. Ne vedem acolo!

Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 31 May 2011 - 11:10 AM

#24 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 01 June 2011 - 12:31 PM

Am fost la expozitie. Sunt fara cuvinte. Orice pasiune ati avea TREBUIE sa mergeti sa vedeti. Jos palaria!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: _DSC8808.JPG
  • Imagine atasata: _DSC8890.JPG

Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 01 June 2011 - 01:13 PM

#25 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 05 June 2011 - 03:08 PM

Diorama a reusit sa se cocoate pe locul 3 in clasamentul clasei c3a, cu 95,33 puncte.O observatie pertinenta facuta de arbitri a fost cea legata de aspectul apei, alta de faptul ca barca arata brown-new, desi ar fi trebuit sa aiba oarece culori, si alea uzate.Figurinele au placut la toata lumea, desi unii arbitri nu stiau daca acestea se puncteaza sau nu, datorita ambiguitatii regulamentului, tradus, se pare, din germana, de femeia de servici!!!In rest, ce sa zic un concurs reusit din punct de vedere modelistic, execrabil insa organizat de catre clubul gazda. Succesuri.

#26 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 05 June 2011 - 05:41 PM

Vezi postareagobi71, la 05 June 2011 - 03:08 PM, a spus:

Diorama a reusit sa se cocoate pe locul 3 in clasamentul clasei c3a, cu 95,33 puncte.O observatie pertinenta facuta de arbitri a fost cea legata de aspectul apei, alta de faptul ca barca arata brown-new, desi ar fi trebuit sa aiba oarece culori, si alea uzate.Figurinele au placut la toata lumea, desi unii arbitri nu stiau daca acestea se puncteaza sau nu, datorita ambiguitatii regulamentului, tradus, se pare, din germana, de femeia de servici!!!In rest, ce sa zic un concurs reusit din punct de vedere modelistic, execrabil insa organizat de catre clubul gazda. Succesuri.

Felicitari. Pentru ca e prima oara cand vad asa ceva in realitate si nu in poze, am fost, nu exagerez, extrem de impresionat! Pacat ca nu se mediatizeaza. Daca nu nimeream absolut din intamplare pe topicul asta habar nu aveam. Si era mare pacat.
edit: ti-am criticat culoarea nisipului la diorama dar mi-am dat seama ca fotografia corespundea realitatii, imi cer scuze. Oricum, nu poti pricepe prea mult culorile intr-o sala cu un perete numai ferestre, lumina naturala filtrata in albastru de draperii si in tavan neoane :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 05 June 2011 - 05:51 PM

#27 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior

Postat 15 February 2012 - 03:48 PM

Sa inteleg ca in 2012 tot in Constanta va fi?
http://www.frmd.ro/C...avomodelism.htm

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi