Stalingrad-Sniper at work Colaborare Anakinu + Anakinu Jr
Postat 25 June 2011 - 05:26 PM
Impreuna cu juniorul, am mai lucrat cate ceva la diorama...
Primul contact al lui Matei cu aerograful (care din pacate "pufaia"). Totusi a reusit sa vopseasca "pamantul"...
Am mai cizelat zidul pe interior...
Am confectionat tamburul pentru firul telefonic...
Deocamdata atat...
Bafta !
Postat 27 June 2011 - 05:37 PM
GGG, la 26 June 2011 - 10:54 AM, a spus:
Imi place la nebunie. A iesit bine tamburul. Spune-mi si mie din ce anume ai facut suportii aia (3 traverse lipite in x) din poza a5a.
Chinezii sa traiasca !
Am desfacut un "covoras" din lemn de bambus,am taiat "scandurelele" pe lungime la dimensiuni de aproximativ 0.5 cm si le-am lipit in "H" . Din trei H lipite a iesit un "arici" anti-tanc...Vopsit cu Gun metal...
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 27 June 2011 - 05:38 PM
Postat 27 June 2011 - 09:30 PM
Chiar ca "traiasca chinezii", ca un covoras d-ala e cativa lei si e destul de bun materialul.
Aceasta postare a fost editata de GGG: 27 June 2011 - 09:30 PM
Postat 23 September 2011 - 07:03 PM
Postat 25 September 2011 - 05:19 PM
SCOALA PENTRU DIORAMISTI !
Ati tinut cont de toate cerintele importante pentru ca o diorama sa atraga privirea si sa spuna o poveste. Multi (foarte multi) s-au oprit langa vitrina aia si au comentat indelung.
Realizarea, de asemenea de exceptie. Poarta deformata (sa nu uitati sa spuneti inca odata cum ati facut grilajul ala),; inscriptia cu fabrica de tractoare (sovietica pana la perfectiune - se vede ca ai apucat practica pe la diverse stabilimente agro...); zapada - cat trebuie si cum trebuie.
Ceea ce e impresionant este ca n-ati avut nevoie de "4 seturi de cate 20 de soldati din rasina tratata in baie de lapte de calamar" ca sa redati dramatismul pe o placa de 30/40 cm. Doar 2, dar care se vad pentru ca sunt pusi in punctele cheie, creeaza tensiune (sau chiar depresie cum zicea Tibi) si te lasa sa te uiti la ce e in jur fara sa te agreseze cu zeci de actiuni fara relevanta.
Merita sa participe la un concurs.
Felicitari lui Alin pentru rabdare si lui Florin care isi gaseste totusi timp pentru Alin. E important.
Postat 26 September 2011 - 07:21 PM
Postat 27 September 2011 - 05:54 PM
Oricum,