Stalingrad-Sniper at work Colaborare Anakinu + Anakinu Jr
Postat 21 April 2011 - 07:52 PM
[quote name='anakinu' date='21 Apr 2011, 18:57' post='126806']
Danke de aprecieri...Asa este, neamtul va avea o bobina in spate si va fi "electrocutat" la zid...
Dani@- ideea cu GB nu cred ca-i rea
Subscriu la ideea cu GB-ul,banuiesc c-ar mai fi si altii interesati[eu,poate Americanul,poate mai apar si altii].Un GB "just for fun" ...
Danke de aprecieri...Asa este, neamtul va avea o bobina in spate si va fi "electrocutat" la zid...
Dani@- ideea cu GB nu cred ca-i rea
Subscriu la ideea cu GB-ul,banuiesc c-ar mai fi si altii interesati[eu,poate Americanul,poate mai apar si altii].Un GB "just for fun" ...
Postat 20 May 2011 - 04:37 PM
Salutare ! Dupa mult timp,iata ca revin cu ce am mai lucrat....
Nu este prea mult,mai este mult pana departe, dar va prezint ideea...Cu detalii de executie,cred ca revin maine,cand,probabil sper sa am mai mult timp...
Sa nu radeti de trafaletul meu dar in lipsa de aerograf,am improvizat
Alte "pozne"
Bafta!
Nu este prea mult,mai este mult pana departe, dar va prezint ideea...Cu detalii de executie,cred ca revin maine,cand,probabil sper sa am mai mult timp...
Sa nu radeti de trafaletul meu dar in lipsa de aerograf,am improvizat
Alte "pozne"
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 20 May 2011 - 04:23 PM
Postat 20 May 2011 - 06:56 PM
Postat 21 May 2011 - 12:36 PM
Multumim de aprecieri ,ne bucuram ca va place .
Turturii i-am realizat di bucatele de fibra optica (preferata mea),pe care am lipit-o cu un aracet ce se usuca transparent.
In continuare ,Matei ( Jr )se ocupa de "confectionarea " resturilor de caramida
Piatra cubica a fost realizata tot din rigips ,ca dealtfel toate zidurile ce se vad si se vor mai vedea...
Turturii i-am realizat di bucatele de fibra optica (preferata mea),pe care am lipit-o cu un aracet ce se usuca transparent.
In continuare ,Matei ( Jr )se ocupa de "confectionarea " resturilor de caramida
Piatra cubica a fost realizata tot din rigips ,ca dealtfel toate zidurile ce se vad si se vor mai vedea...
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 21 May 2011 - 12:48 PM
Postat 12 June 2011 - 10:52 AM