Forum Machete,Modelism,Hobby: Intalnirea lunii aprilie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirea lunii aprilie Bucuresti

#1 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 17 April 2011 - 10:01 AM

Asa cum era si normal, a avut loc si intalnirea lunii aprilie, intalnirea bucurestenilor (a unei parti dintre ei).
Nu au lipsit discutiile si nici materialul didactic pus la dispozitie de Bogdan
Imagine atasata: lucrari1.jpg
Imagine atasata: lucrari2.jpg

si de Marius
Imagine atasata: lucrari3.jpg

Am pus in discutie mutarea intalnirii intr-o alta locatie care sa serveasaca mai bine scopului hobbystic.
O parte au spus DA initiativei mele. Ceilalti se vor gandi si in final fiecare va face cum va dori.
Cert este ca cel putin eu si o parte dintre colegi ne vom muta obiceiurile in alt loc.

Bafta!

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 21 April 2011 - 07:31 PM

Crios, nu cred ca-i o idee buna. Crezi ca o schisma este utila???
Mai ginditi-va....

#3 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 21 April 2011 - 07:49 PM

Asa cum ziceam, mi se pare a fi o idee buna.
Ziceam in postarea care a fost stearsa, fara a jigni, injura pe nimeni, fara a folosi formule licentioase, etc.
trag inca odata un semnal - gabi-cartula, ce facem omule, ca incepe foarfeca sa taie fara discernamant.

Ideea mi se pare buna pentru ca se poate discuta stand cu fundu' pe un scaun, poti fuma o tigara in liniste,
poti bea o bere, o cafea sau altceva fara sa tragi din sticluta adusa in sacosa de plastic.
Masuta mica pentru sedinta de cuibutz trebuie sa existe, fara doar si poate.

In plus de asta ... cine sta pe unde sta, n-are decat sa faca ce vrea. Chiar trebuie sa dam socoteala oricui ?

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 22 April 2011 - 07:06 AM

Vezi postareaZ-mare, la 21 Apr 2011, 20:31, a spus:

Crezi ca o schisma este utila???

Vezi postareacrios, la 17 Apr 2011, 11:01, a spus:

o alta locatie care sa serveasaca mai bine scopului hobbystic.

Daca n-as fi scris destul de clar (am subliniat si ingrosat) motivul poate ca ti-asi fi inteles dilema.
Asa, insa ... imi scapa sensul folosirii cuvantului "schisma".
Am facut cumva ceva pe ascuns? Am imprastiat fluturasi cu anuntul doar pe la anumiti membrii?
Eu cred ca tot ceea ce am facut pana acum a fost anuntat, la vedere, pe un site/forum public, informatia putand fi accesata, intotdeauna, de catre oricine are o conexiune la internet.
Daca te referi la oarece bisericute, nu cred ca despre mine este vorba.

Bafta!

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 22 April 2011 - 10:52 AM

Da, poate am folosit un cuvint cam nepotrivit.

Citeaza

Daca te referi la oarece bisericute...
De asta ma temeam.

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 24 April 2011 - 01:24 PM

Vezi postareaZ-mare, la 22 Apr 2011, 11:52, a spus:

De asta ma temeam.

Ca si pana acum, fiecare va face cum va dori.
Anuntul va fi aici, pe forum.

Bafta!

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 27 April 2011 - 06:25 PM

Ca sa lamuresc un pic lucrurile si sa mai opresc din barfe (ele circula oricum):
Nu a existat si nu exista nici un conflict cu MMN, cu conducerea muzeului sau cu angajatii muzeului.

Domnul Colonel Lupu Constantin, Directorul MMN, este unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri, un om cu totul deosebit, iar MMN este si pentru noi si va ramane mereu unul dintre cei mai buni prieteni.
Am incercat sa punem impreuna pe roate cateva proiecte. Nu ne-au reusit in totalitate, inca mai cautam cai de a le pune pe roate, dar proiectul inceput impreuna, proiect la care a conlucrat si va conlucra Generalul de Flotila Aeriana ® Ion Guzu, profesorul Neculai Moghior (proaspat pensionar), proiectul numit "Salonul National de Modelism Militar", nu-si va schimba nici sediul de desfasurare si nici echipa de organizare (poate se va largi).
MMN nu ne poate oferi la momentul asta un loc in care sa ne desfasuram conform scopului pe care am inceput sa-l urmarim cu ani in urma si care a inceput sa ne scape printre degete. Nici macar n-am indaraznit sa le fac o cerere in sensul asta, cerintele grupului in sensul acesta neputand fi satisfacute in intregime de MMN, nu din rautate sau rea vointa ci din faptul ca este o institutie publica cu un anumit statut, statut pe care este posibil sa-l mai incalcam din cand in cand.
Locul in care este posibil sa se mute intalnirile lunare este unul mai apropiat de partea de relaxare a activitatii noastre hobbystice, dar la momentul asta cu mai multe facilitati spre activitatea directa dedicata acestui hobby.
Va suferi partea de documentare directa, dar imi propun ca de comun acord, din cand in cand sa tinem intalnirea la MMN si sunt convins ca MMN va avea mereu usile dechise modelismului romanesc fie el chiar si independent.
In speranta ca am fost inteles atat de Capuleti cat si de Montague va doresc lumina si

Bafta!

#8 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1369
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 28 April 2011 - 06:24 AM

Crios, macar spune-ne unde ar fi locul asta de intalnire. Ideea ar fi ca si asa suntem destul de dezbinati si, in ultima vreme numai de intalniri modelistice nu ne-am prea tinut. Oricum, ca zona MMN este destul de central si usor accesibil. Ar fi cam naspa sa se mute intalnirea intr-o locatie gen OBOR, PANTELIMON sau MILITARI, DR. TABEREI. Asta ar insemna, automat ca unii din noi, dornici de intalniri modelistice, sa fie clar defavorizati. Dar, in fine, faceti cum credeti ca e mai bine.

#9 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 28 April 2011 - 08:48 PM

Locul de intalnire este RC PUB, strada Matasari nr.53.
Facilitati: separeu ce va fi cu iesire pe terasa. Se pot face demnstratii, flipchart, televizor pe care se pot rula filme documentare, poze, etc. atat de pe leptop cat si de pe memory stick. Nu vom fi deranjati decat din cand in cand de catre ospatarita. Preturile sunt OK.
Sper sa pot posta si o harta cat de curand.
Ca distanta si mie imi convenea Muzeul Militar caci stau la 10 minute de mers pe jos de el, dar imi doresc sa revenim la scopul initial al intalnirilor.
Sper sa ne simtim bine in noua locatie si sa fie OK pentru cat mai multi dintre noi. Pentru cei ce nu pot participa, vom incerca sa va tinem la curent cu desfasurarea ostilitatilor si cu poze.
Toate bune si

Bafta!

#10 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2481
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 28 April 2011 - 09:34 PM

Vezi postareacrios, la 28 Apr 2011, 21:48, a spus:

Locul de intalnire este RC PUB, strada Matasari nr.53.
Facilitati: separeu ce va fi cu iesire pe terasa. Se pot face demnstratii, flipchart, televizor pe care se pot rula filme documentare, poze, etc. atat de pe leptop cat si de pe memory stick. Nu vom fi deranjati decat din cand in cand de catre ospatarita. Preturile sunt OK.
Sper sa pot posta si o harta cat de curand.
Ca distanta si mie imi convenea Muzeul Militar caci stau la 10 minute de mers pe jos de el, dar imi doresc sa revenim la scopul initial al intalnirilor.
Sper sa ne simtim bine in noua locatie si sa fie OK pentru cat mai multi dintre noi. Pentru cei ce nu pot participa, vom incerca sa va tinem la curent cu desfasurarea ostilitatilor si cu poze.
Toate bune si

Bafta!

Adica, aici?
http://modelism.info.ro/forum/index.php?sh...ost&p=20812

#11 Useril este offline   anstro 

• Membru senior
  • Postari: 427
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Interests:Aviatie

Postat 28 April 2011 - 11:47 PM

Harta asta ajuta? Adica asta e locatia?