Forum Machete,Modelism,Hobby: eurofighter - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

eurofighter

#21 Useril este offline   urc 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 14-April 11

Postat 26 April 2011 - 06:36 PM

Buna ziua !!!si Hristos a inviat !!!!De la incepu am observat ca, cupola este turnata din 2 parti si acum incerc sa o retusez,am citit pe forum k merge cu pasta de dinti si o bucata de bumbac (sau ceva de genu')altceva nu am mai gasit . In mare parte am reusit sa o rezolv dar daca ma uit prin ea imaginea se vede in valuri.Intrebarea mea este daca mai exista vreo solutie in acest sens?Va multumesc!!!

Aceasta postare a fost editata de urc: 26 April 2011 - 06:37 PM

#22 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior
  • Postari: 1478
  • Inregistrat: 24-December 05
  • Interests:Machete de avioane militare 1/32, aviatie.

Postat 26 April 2011 - 07:58 PM

Vezi postareaurc, la 26 Apr 2011, 19:36, a spus:

Buna ziua !!!si Hristos a inviat !!!!De la incepu am observat ca, cupola este turnata din 2 parti si acum incerc sa o retusez,am citit pe forum k merge cu pasta de dinti si o bucata de bumbac (sau ceva de genu')altceva nu am mai gasit . In mare parte am reusit sa o rezolv dar daca ma uit prin ea imaginea se vede in valuri.Intrebarea mea este daca mai exista vreo solutie in acest sens?Va multumesc!!!

Adevarat ca a inviat!
Da mai exista o solutie; mai multa pasta de dinti si mai mult frecat, dupa care o baie in Future.

#23 Useril este offline   urc 

• Membru deplin
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 14-April 11

Postat 26 April 2011 - 08:48 PM

:lol: Danke.D-abea astept sa ma apuc iar de frecat :clapping:( :lol: :-D ) , sper sa iasa .

#24 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 27 April 2011 - 07:35 AM

Mai exista o solutie: pila de ungii. Sunt pile de unghii mai speciale, cu trei sau patru fete. Prima iti idreapta"valurelele" celelalte doua (trei) slefuiesc plasticul pina la luciu. O baie in Future definitiveaza treaba. Exista un singur inconvenient: pe ineriorul cupolei este dificil, daca nu chiar imposibil, de lucrat.
P.S. O mica observatie in cazul pastei de dinti: trebuie sa fie de proasta calitate, o chinezarie ieftina sau ceva similar, luata de prin tirg.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi