Aceasta postare a fost editata de urc: 26 April 2011 - 06:37 PM
eurofighter
Postat 26 April 2011 - 06:36 PM
Buna ziua !!!si Hristos a inviat !!!!De la incepu am observat ca, cupola este turnata din 2 parti si acum incerc sa o retusez,am citit pe forum k merge cu pasta de dinti si o bucata de bumbac (sau ceva de genu')altceva nu am mai gasit . In mare parte am reusit sa o rezolv dar daca ma uit prin ea imaginea se vede in valuri.Intrebarea mea este daca mai exista vreo solutie in acest sens?Va multumesc!!!
Postat 26 April 2011 - 07:58 PM
urc, la 26 Apr 2011, 19:36, a spus:
Buna ziua !!!si Hristos a inviat !!!!De la incepu am observat ca, cupola este turnata din 2 parti si acum incerc sa o retusez,am citit pe forum k merge cu pasta de dinti si o bucata de bumbac (sau ceva de genu')altceva nu am mai gasit . In mare parte am reusit sa o rezolv dar daca ma uit prin ea imaginea se vede in valuri.Intrebarea mea este daca mai exista vreo solutie in acest sens?Va multumesc!!!
Adevarat ca a inviat!
Da mai exista o solutie; mai multa pasta de dinti si mai mult frecat, dupa care o baie in Future.
Postat 27 April 2011 - 07:35 AM
Mai exista o solutie: pila de ungii. Sunt pile de unghii mai speciale, cu trei sau patru fete. Prima iti idreapta"valurelele" celelalte doua (trei) slefuiesc plasticul pina la luciu. O baie in Future definitiveaza treaba. Exista un singur inconvenient: pe ineriorul cupolei este dificil, daca nu chiar imposibil, de lucrat.
P.S. O mica observatie in cazul pastei de dinti: trebuie sa fie de proasta calitate, o chinezarie ieftina sau ceva similar, luata de prin tirg.
P.S. O mica observatie in cazul pastei de dinti: trebuie sa fie de proasta calitate, o chinezarie ieftina sau ceva similar, luata de prin tirg.