Postat 12 January 2006 - 06:25 PM
Salut,
In primul rind vreau sa va multumesc la toti pentru cuvintele frumoase de care mi le-ati scris.
Alexandru :
Ai dreptate cu observatiile, dar ma bucura faptul ca nu ai observat flapsurile putin supradimensionate (macar am reusit sa scap cu asta).
Lasand gluma la o parte, tu reusesti uneori sa fi mai taios ca bisturiul unui chirurg dar cum iti spuneam „asa esti tu“ si orice comentariu, mai ales unul negativ (criticile aspre), venit din partea oricui, este binevenit atita timp cit te impinge sa faci un pas inainte.
Olaf:
VOI (a se citi ‘astia cu figurinele’) – ati facut ce ati facut si m-ati cucerit. Oricum as lua-o constructia modelului asta a fost o placere. Cam scurta, (de – uneori asa-ti iese) dar intensa si extrem de placuta.
Oricum sunt convins ca nu e ultima figurina. Sunt sigur ca dupa vre-o 6 luni de lucru la o macheta de avion va fi o placere sa ma delectez cu o mica figurina.
Alguhan:
O scurta observatie – Macheta nu am facut-o intr-un timp foarte scurt.
Am postat primele imagini destul de tirziu.
Am inceput sa lucrez la figurina pe data de 02 decembrie 2005 si am terminat-o acum citeva zile.
Dar ca timp de lucru, pentru mine (modelez incet, cam o macheta la 6 luni), e mult mai putin de cit la alte modele.
Ochii i-am vopsit cu scobitoarea, intii cu o pupila rosie apoi pe centru am tras o linie neagra, prima cu acrilice iar a doua cu email, exrem de folositor deoarece efectul nu mi-a iesit din prima
Trebuia sa vezi fata prietenei mele cind, pentru a doua oara am bagat cutitul de taiat paine in baza aproape terminata (a se citi cu iarba lipita, vopsita, etc…) pentru ca nu mi se parea proportionala.
Fata mea probabil ca arata si mai bine. Cred ca am si zis ceva de genul ‘sau te fac sau te stric’.
Daca considerati ca merita, pot scrie un articol legat de confectionarea ei (chiar o fac cu placere).
Christian
PS - am mai facut citeva fotogafii cu detalii, care nu se prea vad in prima tura, o sa incerc sa le postez mai tirziu.