SALUTARE!Azi am primit primul kit BMD 1 (zvezda) si or sa mai urmeze citeva kit-uri din seria blindatelor parasutate ;vreau sa fac mai multe variante ale acestor blindate iar firmele nu scot decat 7 ;bmd 1; bmd 1p; bmd 2; btr d; btr rd; btr zd; 2s9 nona. Eu as vrea sa fac si varintele bmd 1 KSh (comandament ) bmd 1R (btr d) Sinitsa; R-440 Kristall-BDS btr d convertit pentru comunicatii prn satelit avand la exterior montata o antena satelit AK-12 ; IV 119 REOSTAT/Spektr btr d convertit statie de dirijare a tragerilor de artilerie.
Teoretic stiu despre aceste varyante dar practic desi am ''bantuit'' foarte mult pe net n-am gasit poze caresa ma ajute ; am cautat carti dar nu am gasit dect una care pe langa pret e in ruseste asa ca

Eea sa uit ,e vorba si de variante ale bmd 1 tunul de 73mm inlocuit : cu unul de 30 mm, cu mortiera de 82 mm Vasilek , cu lansator de rachete 12x80mm ?!(n-am identificat tipul);
cu turela ca si la t a b 80A; iar varianta bielorusa cu oturela asemanatoare dar care trage si rchete a.t numita Cobra (turela).Cam despre astai vorba acum asteptam.
SANATATE s-un drm de noroc !