Aceleasi piese dupa faza de chipping si cateva spalari facute in mare viteza.
Scammell Pioneer SV/2S
Postat 03 May 2011 - 08:12 PM
Procesul de invechire continua. Ceva mai greu, mai lent, avand in vedere ca piesele au stat
1 zi in otet si o alta zi in apa. Chioara ...
.
De data asta am pus ceva mai multe poze.
Ma gandeam sa fac un "walk-around" din 2 in 2 grade ... Dar nu am gasit raportorul, asa ca am renuntat.
Am vrut, dupa ce nu am gasit raportorul, sa fac poze cu telefonu'. M-am chinuit, l-am invartit, am apasat
pe toate butoanele ( pana le-am stricat ) si, intr-un tarziu, mi-am dat seama ca n-are ... camera. Daca nu
ma duce mintea ... Neuronu' ametit !
Asa ca le-am facut tot asa, ca sa nu-mi ies din mana.
PS - cine vrea sa dea cu paru', sa faca bascalie, sa ma ia peste picior, la misto sau cum il duce pe fiecare
capu' ... are ocazia - inca, s-o faca. Grabiti-va, deci, cat mai este ... timp.
1 zi in otet si o alta zi in apa. Chioara ...
![:drinks:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif)
De data asta am pus ceva mai multe poze.
Ma gandeam sa fac un "walk-around" din 2 in 2 grade ... Dar nu am gasit raportorul, asa ca am renuntat.
Am vrut, dupa ce nu am gasit raportorul, sa fac poze cu telefonu'. M-am chinuit, l-am invartit, am apasat
pe toate butoanele ( pana le-am stricat ) si, intr-un tarziu, mi-am dat seama ca n-are ... camera. Daca nu
ma duce mintea ... Neuronu' ametit !
Asa ca le-am facut tot asa, ca sa nu-mi ies din mana.
PS - cine vrea sa dea cu paru', sa faca bascalie, sa ma ia peste picior, la misto sau cum il duce pe fiecare
capu' ... are ocazia - inca, s-o faca. Grabiti-va, deci, cat mai este ... timp.
Postat 03 May 2011 - 09:07 PM
Eu unul, Daniel, stiu destul de bine ceea ce spun.
Sunt destui baietei care se dau barbati cu boase de ... hartie creponata, care zic destule in off, pm sau
locuri inchise. Din pacate, manifestarile publice - la cele practice ma refer io, lasa de dorit ... la greu.
De-asta si indemnul meu.
Cat despre restul ... stii tu deja mult mai mult.
Sunt destui baietei care se dau barbati cu boase de ... hartie creponata, care zic destule in off, pm sau
locuri inchise. Din pacate, manifestarile publice - la cele practice ma refer io, lasa de dorit ... la greu.
De-asta si indemnul meu.
Cat despre restul ... stii tu deja mult mai mult.