Am continuat cu nr. 14 (@AlexPL - PROMIT ca nu e nici un capac; nici in punga, nici in instructiuni, "nicăria").
Primul lucru de remarcat - am reusit cu succes sa indes puntile la locul lor, fara sa rup sau sa trebuiasca sa tai mustatile si fara sa distrug orice alta parte a corabiei. Bineinteles ca la nivel de imbinari avem probleme, asa cum se vede si in poze, insa in rest - puntile au intrat la fix si s-au asezat pe traverse fara nici o problema:
Apoi insa, la filare - m-o luat mama dracu'
Nu atit la lipirea scindurilor - cit la aiuristicul mod de calafatuire a la DeA: nici un liniar nu incape intre coastele alea (din dotarea mea), creionul se agata intre aceleasi coaste cind ti-i lumea mai draga, in fine; o gramada de rahatisuri care mi-au scos peri albi si citeva greselute, dar overall - o iesit destul de bine (in poze inca nu era uscat lacul de pe puntile noi...); in afara de citeva erori creionistice - arata chiar fain (asta e zona de imbinare intre punti, unde se vede rezultatul victorios al celebrelor deja mustati):
Apoi am purces la rezolvarea urmatorului tambuchel, cu rama facuta fain in unghi de 45 de data asta, si nu taraneste cum sugereaza DeA si cum am facut prima data, si cu un nou oblon productie proprie, de data asta respectind si ceea ce am omis la primul (prietenii stiu de ce!), fapt pe care spre surprinderea mea nu l-a sesizat nimeni aici
:
_008.jpg]
Si-n fine - doua poze cu rezultatul final dupa numarul 14:
Aceasta postare a fost editata de raducindrea: 05 May 2011 - 10:50 PM