SIB de Bistrita jurnal de pseudo-modelist
Postat 13 September 2011 - 10:02 PM
Personal am conceptii putin mai diferite de strictul impus de reglemente.Nu inseamna ca nu sunt de acord cu regulamentele si respectarea lor ci doar cu conceptul de regulament si limitete impuse de el asa cum e perceput actual. Nu detaliez dar atat timp cat un membru activ si cu un comportament decent este banat iar unii fara activitate dar cu interventii neavizate sunt acceptati, eu ma retrag de pe forum din orice activitate si nu revin decat in momentul remedierii situatiei. Rog totodata adminii ca in momentul banarii unui membru sa expuna si motivatia, asa consider corect si asa se practica pe alte forumuri..
Z_mare scuza-ma pentru atitudine dar consider ca e cea corecta din partea mea relativ la datele relevante.
Z_mare scuza-ma pentru atitudine dar consider ca e cea corecta din partea mea relativ la datele relevante.
Postat 14 February 2012 - 10:07 PM
Dragilor - daca va era dor - zilele astea revin in forta cu poze
Am inchis corabia (am renuntat la tunurile intregi ), mi-am pregatit o tura de furnir, astept sa i se uste nasul sa ii pot baga o tura de chirurgie estetica - si am dat drumul la poze
De fapt - citeva poze am deja - da' mi-e lene sa le descarc de pe aparat si sa le incarc aici
But I'll be back; Io si cu dom' guvernator
Am inchis corabia (am renuntat la tunurile intregi ), mi-am pregatit o tura de furnir, astept sa i se uste nasul sa ii pot baga o tura de chirurgie estetica - si am dat drumul la poze
De fapt - citeva poze am deja - da' mi-e lene sa le descarc de pe aparat si sa le incarc aici
But I'll be back; Io si cu dom' guvernator