raducindrea, la 14 May 2011, 22:54, a spus:
Si sincer (desi nu stiu cit conteaza...) n-as vrea sa mut buid-log-ul in alta parte doar pentru o problema tehnica....
Teoretic (eu zic ca nu doar teoretic) conteaza. Ce pot sa spun este ca softul face uneori figuri. Eu personal am renutat, cu doi ani in urma, la astfel de notificari dupa ce din cauza notificarilor mele serverul s-a blocat in mai multe randuri. In ultimul un an si ceva prefer sa urmaresc eu subiectele care ma intereseaza (implicit si asta) atunci cand am timp, fara sa primesc nici o notificare. Stiu ca este mai comod cu notificare, dar in aceiasi masura stiu ca orice soft are si buguri si asta stiu bine ca nu este exceptia care sa confirme regula.
Posibil sa nu te satisfaca explicatia mea, dar asta este. Nici un moderator nu te poate ajuta mai mult decat a facut-o Z-mare. Admin/proprietarul s-ar putea uita in loguri sa vada ce s-a intamplat, ar putea gasi astfel o explicatie a celor intamplate, dar din pacate n-o va face prea curand din cauza problemelor de servici care ii manaca
tot timpul. Din cauza asta nici macar n-a mai trecut pe aici de mai bine de o luna.
Cand se va mai elibera, am sa incerc sa-ti sustin cauza.
Toate bune si
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 14 May 2011 - 10:23 PM