Pagina 1 din 1
BAC 1-11 & ROMBAC TAROM 1/144
Postat 05 April 2011 - 04:57 PM
Intentia mea a fost sa construiesc amandoua variante din acest avion, asa am folosit trei kituri de la Airfix. Doua ca sa iau fuzelajul mai lung care a avut ROMBACul, si unu pentru versiunea simpla.
Am scimbat un pic motoare:
Apoi am lungit fuzelajul:
Celalalt avion a fost usor asamblat si vopsit cu vopsele acrilice Model Master
Am folosit decaluri de la compania Two Six Decals si iata rezultatul:
Am scimbat un pic motoare:
Apoi am lungit fuzelajul:
Celalalt avion a fost usor asamblat si vopsit cu vopsele acrilice Model Master
Am folosit decaluri de la compania Two Six Decals si iata rezultatul:
Postat 31 May 2011 - 12:27 AM
Superbe amandoua ! Foarte ingrijit si atent lucrate !
Si mie imi place mai mult cel in culorile " vechi" ,fiindca asa mi s-a intiparit in minte , cu dunga lui rosie si harmalaia groaznica pe care o facea la fiecare trecere greoaie si joasa peste Cluj , prin cerurile mai albastre , limpezi si pline de sperante , ale inceputului anilor '90...
Si mie imi place mai mult cel in culorile " vechi" ,fiindca asa mi s-a intiparit in minte , cu dunga lui rosie si harmalaia groaznica pe care o facea la fiecare trecere greoaie si joasa peste Cluj , prin cerurile mai albastre , limpezi si pline de sperante , ale inceputului anilor '90...
Aceasta postare a fost editata de dany: 31 May 2011 - 12:39 AM
Postat 31 May 2011 - 07:15 AM
Foarte frumos lucrat, felicitari!!
Postez si eu cateva fotografii mai vechi, cu un Rombac semi-scratchbuilt, adica facut din ramasitele unui B727 din vechile Plasticart, cu mici modificari. Macheta asta am facut-o cu vreo 10 ani un urma...in anii de pionierat.
Postez si eu cateva fotografii mai vechi, cu un Rombac semi-scratchbuilt, adica facut din ramasitele unui B727 din vechile Plasticart, cu mici modificari. Macheta asta am facut-o cu vreo 10 ani un urma...in anii de pionierat.
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 31 May 2011 - 07:17 AM
Postat 31 May 2011 - 08:49 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1