Forum Machete,Modelism,Hobby: kubelwagen... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

kubelwagen... de inchiriat, de pozat... de pipait :)

#21 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 06-January 06

Postat 27 January 2006 - 01:45 AM

hmmm...nu era aia poza.... da' e din acelasi film...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: MG_4000.jpg

#22 Useril este offline   Cantacuzino 

• Membru senior
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 22-February 05

Postat 27 January 2006 - 03:09 AM

Citeaza

si o foto-diorama 
adica poza am gasit-o pe net, am dat print shi-am pus broscuta in fatza :)
ma gindeam sa "fac' poza aia 3d

Ti-am prelucrat putin poza cu diorama sa semene a " old picture".

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: greyy.jpg

Aceasta postare a fost editata de Cantacuzino: 27 January 2006 - 03:11 AM

#23 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 27 January 2006 - 09:35 AM

multumesc... cam asha mi-a ieshit shi mie prima prelucrare...da' ma gindeam sa las masinutza 1 pic mai colorata... asa ca doar am ingalbenit-o putin... mai jos am incercat sa "construiesc" casuta.... acu' sa vedem ce iese :)

#24 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 27 January 2006 - 09:36 AM

Zidul ala e bun, cu o parte din caramida unde a cazut tencuiala. Buba este ca in gaurile alea destul de adanci trebuia sa se vada ceea ce este dedesubt, adica caramida, ceva rosu.
Pentru chedere foloseste un scotch de vopsit, din ala de hartie, ca sa faci masti ca altfel nu iese uniform.

#25 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 27 January 2006 - 09:56 AM

mda... despre gauri... mi-am dat seama la sfarsit ca ar fi trebuit sa pictez mai intii gaurile.... asa ca am mai acoperit una.. doua... urmatorul va fi mai bun :)
o sa refac chederele....se paote curata cu ceva vopseaua aia neagra? excluzand diluantul... care matuieste geamul.... si cutterul care il zgirie :-P

#26 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 27 January 2006 - 04:26 PM

Daca esti interesat de macheta VW 87, o are dl. Pavel, facuta de CMK, la 1:35, o sa gasesti mai multe detalii.
Eu am terminat una de la Italieri si acum lucrez la cea de la CMK. O sa postez cat de curand si poze cu cea terminata.
Italieri au scos si macheta de kubel, la 1:35.
By the way... am si un VW 1200, 1:1, din 1964, in stare de functionare.

#27 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12667
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 27 January 2006 - 05:41 PM

Citeaza

....se paote curata cu ceva vopseaua aia neagra? excluzand diluantul... care matuieste geamul.... si cutterul care il zgirie
Cica corb la corb nu-si scoate ochii :-P. Poti indeparta vopseaua de pe plastic tot cu ...plastic. Rupi/spargi o cutie de tit-tac de exemplu, si cu muchiile taioase obtinute indepartezi vopseaua de pe locurile nedorite. Si cum plasticul nu zgire plasticul (totusi, daca insitsi orice se poate :-) ), treaba se rezolva destul de usor. Dupa ce ai terminat de indepartat vopseua, da un strat de Future si geamul o sa fie ca nou!

#28 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 27 January 2006 - 08:44 PM

superbeton... foarte multumesc... m-apuc de treaba... n-am future da' caut... sa vad ce-o fi :-P
deocamdata voi lucra in constructii un timp.... termin casuta aia alba... sa vad ce-o iesi...
@panzerseba hehe... broscarii sunt peste tot... "boNbonica" mea e din 68 :)
cit despre type87... ma duc sa-l iau.... stii cumva pe cineva care are un kubel mai maricel de vizare/inchiriere/imprumutare? ca as mai avea nevoie de niste cote...pt ala 1/1 :-)

#29 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 30 January 2006 - 01:57 PM

cei de la tamyia aveau un model la 1:16, destul de scump, in jur de 100 euro

#30 Useril este offline   mykyb 

• Membru senior
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 27-December 05
  • Interests:Machetism de tot felul

Postat 18 February 2006 - 01:33 AM

Salut ,
Daca te mai intereseaza cea mai buna documentatie pe care o poti vedea si primi da-mi o adresa de e-mail sa-ti trimit vreo 50 de poze facute despre original Kbw.type 82.Asi fi vrut sa pun macar o poza sa vezi sau vedeti despre ce vorbesc dar din pacate nu merge deoarece este format "bmp" dar daca te/va intereseaza datimi o adresa de mail.
mykyb..................

#31 Useril este offline   Arkadi 

• Membru deplin
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 15 June 2006 - 11:40 AM

Ce se mai aude cu Kubelwagen-ul tau 1:1 ? :) Merge, merge? nu stiu ce motor ai, dar citeam ca niste tarani de la noi au facut niste modificari la injectie si au niste tractoare ex-motorina ce merg acum cu ulei de floarea soarelui... Ce zici de un kubel ecologic? :-D

Spor la treaba si mai fa-ne curiosi!

#32 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 22 June 2006 - 12:13 AM

"machetuta" e inca in lucru... s-a refacut structura de3 ori (de' ...daca n-ai planuri.. faci "la ochi"), s-a mai indreptat pe ici pe colo. E aproape gata.. Urmeaza partea a doua a filmului: suprafetele. Nu prea am mai avut timp de umblat pe forum... d-apai de scris... :) Pun o poza de saptamina trecuta.... si va mai tin la curent ;)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_7552.jpg

#33 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 22 June 2006 - 12:19 AM

a! am uitat... motorul e un motor original de 1200, care merge cu benzina. Nu se modifica nimic la el. Ideea e sa iasa o masinuta identica cu una originala. Am mai zis (cred): sasiul(incluzand motorul) este de la un vw 1200, sasiu 90% identic cu cel de kubel - diferentele sunt vizibile doar pentru maniacii care cunosc kubelul in cele mai mici detalii. :)

#34 Useril este offline   Arkadi 

• Membru deplin
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 22 June 2006 - 08:35 AM

:-) Incepe sa se vada un kubel in perspectiva... Sarind peste 1000 de etape, te-ai gandit in ce camuflaj o faci?

Si un sfat juridic: vorbeste de pe acum la Politie si la ACR (cred), sa vezi exact ce documente iti trebuie pentru a putea circula cu ea pe drumurile publice. Nu cunosc detalii, dar sunt sigur ca un astfel de vehicul "artizanal" trebuie omologat intr-un fel sau altul.

Felicitari si spor la treaba!

#35 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 22 June 2006 - 09:01 AM

Documentele ca documentele , dar sigur trebuie sa indeplineasca anumite specificatii tehnico-constructive ca sa poata fi omologata vreodata. Dar probabil le cunosti.

#36 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 23 June 2006 - 01:19 AM

Bine-ai aparut.
Ma batea si pe mine gandul sa-mi fac o rabla d-asta ca sa scap de nevasta-mea cu "da-mi si mie masina"....Na masina...Mergi cu asta daca poti.
Oricum eu sunt mai mult visator decat intreprinzator asa ca.... :-)

Macheta (aia mica)....Avand in vedere ca era o masina mai mult militara si folosita ca sa-si care Fritz agoniseala printre daramaturi (sau potol la pifani) ar fi trebuit sa fie mata (matuita bine)...Oricum, numai faptul ca ai vopsit-o fiind prima macheta ma da pe spate.
Tine-o tot asa.

Uite niste troace.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Transport_set.JPG

#37 Useril este offline   pacman 

• Membru deplin

Postat 23 June 2006 - 10:01 AM

vopseaua ar fi trebuit sa fie mata....adica am luat vopseaua cu care-si dadeau nemtii mashinile gindindu-ma ca este mata. Oricum... prima pe care am fcut-o am dat-o cu negru mat.... sincer nu prea aducea a mashina.... mai mult a jucarie.... astea zic eu ca au o fatza... :) Din pacate mi-a cam pierit entuziasmul la astea mici.... pen'ca nu ma pricep sa le fac ca lumea....sau macar sa repar ce-am gresit la ele... :( Tot shurubaresc la astea mai mari 1 pic.... parca e mai distractiv... 8-)

Despre inmatriculare la kubel... nu-mi fac probleme. Adica shasiul respectiv este inmatriculat cu acte la zi, structura corespunde normelor RAR..... n-ar trebui sa fie probleme...bine... asta in cazul ideal, intr-o tara civilizata :)

#38 Useril este offline   charlie oscar 

• Membru deplin
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 28-March 07

Postat 03 May 2010 - 03:46 PM

Kubelwagen in Parada de unu mai muncitoresc la Mamaia!

Imagine postata

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi