Muzeul aviatiei isi propune sa faca o mica expozitie de machete de elicoptere la inceputul acestei veri asa ca am fost "insarcinat" sa apelez la elicopteristi pentru a vedea daca exista interes din partea lor sa-si expuna lucrarile in cadrul expozitional.
Daca va exista interes ca cei ce fac machete de elicoptere sa expuna asa ceva, atunci expozitia se va tine.
In concluzie, ii rog pe colegii care au astfel de machete si doresc sa le expuna pe o perioada de o luna la Muzeul Aviatiei dein Bucuresti sa scrie aici si sa spuna macar aproximativ cam cu cate modele vor participa ca sa-mi pot face o idee daca expozitia se poate face si de ce resurse este nevoie ca sa fie cat de cat OK. Asept un raspuns cat mai rapid posibil pentru a putea prelucra datele si a le transmite mai departe.
Multumesc si
Bafta!
Pagina 1 din 1
Expo elicoptere la Muzeul Aviatiei
Postat 03 April 2011 - 10:44 AM
Incepusem sa cred ca daca am deschis subiectul pe 1 aprilie, lumea va crede ca este o pacaleala.
Ei bine ... nu este nici o pacaleala.
Multumesc, Romi!
Am vorbit si cu Ovidiu Socaciu care mi-a confirmat prezenta lui si a vastei sale colectii de elicoptere.
Mai astept si alti doritori dar voi transmite luni raspunsul ca sunt amatori sa-si expuna lucrarile in incercarea de a arata ca Muzeul Aviatiei mai are inca viata.
Bafta!
Ei bine ... nu este nici o pacaleala.
Multumesc, Romi!
Am vorbit si cu Ovidiu Socaciu care mi-a confirmat prezenta lui si a vastei sale colectii de elicoptere.
Mai astept si alti doritori dar voi transmite luni raspunsul ca sunt amatori sa-si expuna lucrarile in incercarea de a arata ca Muzeul Aviatiei mai are inca viata.
Bafta!
Postat 06 April 2011 - 09:28 AM
crios, la 3 Apr 2011, 11:44, a spus:
Mai astept si alti doritori dar voi transmite luni raspunsul
Conform cu principiul ca luni este in fiecare saptamana, n-am dat inca raspunsul.
Avand in vedere ca pana si la raspunsul de principiu au fost doar doi amatori sa-si expuna machetele de elicoptere, imi este teama ca voi transmite ca raspunsul este: nu.
Bafta!
Postat 18 April 2011 - 04:52 PM
Am transmis catre Muzeul Aviatiei raspunsul ca vor avea, in expozitie, machete de elicoptere suficiente sa sustina actiunea lor.
Acum, mingea find in terenul lor, astept sa ia decizia finala ca sa putem sti cum ne facem programul si cum ne organizam.
Cum voi afla, am sa va si comunic ce si cum.
Bafta!
Acum, mingea find in terenul lor, astept sa ia decizia finala ca sa putem sti cum ne facem programul si cum ne organizam.
Cum voi afla, am sa va si comunic ce si cum.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1