Cuirasatul Bismarck
Postat 24 October 2013 - 01:43 PM
Foarte misto treaba faceti aici.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori, daca-mi este permis: avetii idee, puntea de comada (ma refer la cea de pe turn, intre si deasupra celor 3 telemetre, cam la inaltimea cosului, cu geamuri mai largi si patrate), chiar avea in realitate geamuri (adica sticla) in deschiderile respective?
Multumesc si spor,
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori, daca-mi este permis: avetii idee, puntea de comada (ma refer la cea de pe turn, intre si deasupra celor 3 telemetre, cam la inaltimea cosului, cu geamuri mai largi si patrate), chiar avea in realitate geamuri (adica sticla) in deschiderile respective?
Multumesc si spor,
Postat 29 October 2013 - 09:49 AM
Din cate imi amintesc eu, seria Bismarck se va termina odata cu nr.140. Ceea ce va fi curand.
Am o intrebare pt. cei ce au lucrat nava pana acum: e suficient nivelul de detaliere la suprastructura, oferit de revista ?
Sau urmeaza pt. cei (mai) pretentiosi achizitii ulterioare de aftermarket-uri .. ?!
Am o intrebare pt. cei ce au lucrat nava pana acum: e suficient nivelul de detaliere la suprastructura, oferit de revista ?
Sau urmeaza pt. cei (mai) pretentiosi achizitii ulterioare de aftermarket-uri .. ?!
Postat 29 October 2013 - 08:17 PM
Salutare,
Am terminat de aplicat si puntile, au venit perfect, dar am doua mici probleme din care una nu stiu cum sa o remediez, o mica diferenta de nunata la una din punti si faptul ca puntile au venit relativ aproape de margine si mi-a acoperit gaurile (trebuie sa dau altele)!
O seara buna
Am terminat de aplicat si puntile, au venit perfect, dar am doua mici probleme din care una nu stiu cum sa o remediez, o mica diferenta de nunata la una din punti si faptul ca puntile au venit relativ aproape de margine si mi-a acoperit gaurile (trebuie sa dau altele)!
O seara buna
Aceasta postare a fost editata de george_s: 29 October 2013 - 08:19 PM
Postat 29 October 2013 - 08:26 PM
george_s, la 29 October 2013 - 08:17 PM, a spus:
Salutare,
1.jpg
2.jpg
O seara buna
1.jpg
2.jpg
O seara buna
Le-ai dat cu lac? Daca le dai cu lac cred ca se vor face la fel.. zic si eu.. nu stiu
Postat 30 October 2013 - 08:34 AM
George, si eu am probleme cu puntile, sunt un pic late si, per total, cu 3-4 mm mai lungi decat modelul.
O alta problema, puse cap la cap pe model , am o mica deviere spre pupa de 3 mm, saptamana asta o sa incarc gasirea unei solutii.
Culmea, printurile din hartie pentru trasarea gaurilor au fost OK.
O alta problema, puse cap la cap pe model , am o mica deviere spre pupa de 3 mm, saptamana asta o sa incarc gasirea unei solutii.
Culmea, printurile din hartie pentru trasarea gaurilor au fost OK.