Cuirasatul Bismarck
Postat 29 March 2013 - 11:12 PM
"Planurile" sau sablonul de hartie este folosit strict pentru a trasa corect distanta intre vergele, cred ca mai bine ai verifica cu puntile de furnir corectitudinea lucrarii. Ele trebuie sa se potriveasca, sabloanele poti sa le foloseti pe post de scanteia ulterior..
Postat 30 March 2013 - 06:19 PM
Salutare ,
Cam asa arata acum puntea modificata , am probat cu "planurile" din numerele 101, 102 ...si am lasat o distanta de 1mm in ambele parti.
Proba cu puntile de furnir am facut-o doar cu cea de la pupa deoarece cea centrala este in numarul 103 , de care nu dispun momentan, o sa ajunga la mine in data de 17aprlie.
Am atasat pozele cu ce am modificat.
Acum am urmatoarea intrebare....pot sa incep cu cel de-al doilea strat de bordaj , fara sa fixez puntile definitiv ? . Ma gandesc sa fac proba dupa ce imi ajung si celelalte numere cu puntile de furnir ...ca sa pot verifica puntea 100%...
Multumesc
O zi buna !
Cam asa arata acum puntea modificata , am probat cu "planurile" din numerele 101, 102 ...si am lasat o distanta de 1mm in ambele parti.
Proba cu puntile de furnir am facut-o doar cu cea de la pupa deoarece cea centrala este in numarul 103 , de care nu dispun momentan, o sa ajunga la mine in data de 17aprlie.
Am atasat pozele cu ce am modificat.
Acum am urmatoarea intrebare....pot sa incep cu cel de-al doilea strat de bordaj , fara sa fixez puntile definitiv ? . Ma gandesc sa fac proba dupa ce imi ajung si celelalte numere cu puntile de furnir ...ca sa pot verifica puntea 100%...
Multumesc
O zi buna !
Aceasta postare a fost editata de DaN84: 30 March 2013 - 06:21 PM
Postat 06 April 2013 - 07:33 AM
Bobby, si eu cred ca metoda de a cositori piesele de alama este excelenta si muuuult mai solida pentru cine are dibacia necesara.
Era in mod evident si o ironie, dar nu cu rautate si nu ma refeream la asta. Eu ma refeream la cositorirea intre piesele de alama si cele de lemn. Banuiesc ca ai folosit totusi cianoacrilat.
Era in mod evident si o ironie, dar nu cu rautate si nu ma refeream la asta. Eu ma refeream la cositorirea intre piesele de alama si cele de lemn. Banuiesc ca ai folosit totusi cianoacrilat.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 06 April 2013 - 07:34 AM
Postat 08 April 2013 - 08:05 AM
NightAngel, la 06 April 2013 - 12:32 PM, a spus:
Bravo baieti pt stadiul actual. Eu inca sunt la chituit coca, dar cand va vad pe voi ma mai ambitionez si eu
Subscriu si eu, doar ca trebuie sa mai fac ceva praf pana la chituire. Sper sa vina caldura odata .....
Intre timp mai bibilim pe la ce se mai poate.