Cuirasatul Bismarck
Postat 19 July 2012 - 03:34 PM
Imi plac postările cu realizări. Eu unul după nr 66 nu am mai gasit in Resita numerele urmatoare asa ca am luat hotărârea sa ma opresc mâhnit de faptul ca cei de la editura si distribuitorii sunt de toata jena pentru pacaleala ce ne-au tras-o (unora). Sa le fie rusine si sa aibe parte si ei de la altii ce avem noi de la ei.
Postat 19 July 2012 - 04:01 PM
@bobby
Multumim pt. pozele cu toate piesele puse impreuna. Parca incepe sa prinda contur si sa ma minunez de lucrare. Frumos.
Gigilicile astea 3, eu le-am montat in speranta ca nu am sa le pierd prin vreo cutie.
@galexdelfin
Esti la jumatate si vrei sa renunti ca nu ai gasit citeva numere ? Abonament , in caz ca iti pare rau de munca irosita.
Bafta
Multumim pt. pozele cu toate piesele puse impreuna. Parca incepe sa prinda contur si sa ma minunez de lucrare. Frumos.
Gigilicile astea 3, eu le-am montat in speranta ca nu am sa le pierd prin vreo cutie.
@galexdelfin
Esti la jumatate si vrei sa renunti ca nu ai gasit citeva numere ? Abonament , in caz ca iti pare rau de munca irosita.
Bafta
Postat 21 July 2012 - 05:25 PM
Data viitoare Hachette ne baga in ceata.
In imaginea (textul) de mai jos zice ca putem alege intre piesele 524 si 531. Totusi care o fi varianta mai aproape de adevar.
Singurul desen mai lamuritor l-am gasit in Anatomy of the ship pe care am facut cateva adnotari.
Totusi nu imi este clar ce varianta e corecta.
Are careva idee?
In imaginea (textul) de mai jos zice ca putem alege intre piesele 524 si 531. Totusi care o fi varianta mai aproape de adevar.
Singurul desen mai lamuritor l-am gasit in Anatomy of the ship pe care am facut cateva adnotari.
Totusi nu imi este clar ce varianta e corecta.
Are careva idee?
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 21 July 2012 - 05:35 PM