Cuirasatul Bismarck
Postat 11 March 2012 - 10:49 PM
korent, la 10 March 2012 - 05:02 PM, a spus:
Salut , unde pot gasi stucul pt fisuri imperfectiuni e.t.c , Multumesc.
eu am luat din Baumax Tessarol chit acrilic pentru lemn. Nu sunt de specialitate dar eu cred ca este destul de bun
@ sosos: si eu am luat un set de pe okazii dar inca nu le-am folosit.de venit au venit prompt inca tipul mi-a facut rost si de aerograf. Nu e unul performant dar sper sa ma descurc cu el. o sa revin cu detalii cand le folosesc
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 12 March 2012 - 11:32 AM
Postat 12 March 2012 - 03:51 PM
Stimati colegi, am nevoie de putin ajutor sau un sfat.
Dupa cum se observa in poze, nu am in anumite locuri distanta de inaltime intre piesa de rasina si stratul intai de file.
Ce e de facut? Pot sa continui asa si sa o "scot" din pila?. Trebuie sa demontez piesa de rasina si sa o micsorez? Orice sfat e binevenit.
Multumesc mult.
Dupa cum se observa in poze, nu am in anumite locuri distanta de inaltime intre piesa de rasina si stratul intai de file.
Ce e de facut? Pot sa continui asa si sa o "scot" din pila?. Trebuie sa demontez piesa de rasina si sa o micsorez? Orice sfat e binevenit.
Multumesc mult.
Postat 12 March 2012 - 07:06 PM
nu e asa mare bai. si eu am avut spatiu dar dupa al doilea strat e bordaj a mai disparut din el. daca totusi ramane spatiu destyul de mare ori incarci cu chit cel de lemn daca e in cantitate mare poate crapa cu timpul deci poti folosi unul auto mai bun sau daca nu a doua posibilitate este sa slefuiesti din piesa de rasina pana o aduci cam la acelasi nivel
Postat 17 March 2012 - 09:08 PM
Incep sa ma simt inconfortabil cu modul de aparitie al revistei. Era sa raman fara numarul 51, a trebuit sa caut in o mie de locuri ca sa gasesc unul.
Din ce am citit in numarul 52 (pe care cu greu l-am gasit intr-un Inmedio de la capatul Bucurestiului), reiese ca peretele de lemn al suprastructurii, cel pe care se lipesc cele 3 usi, nu va mai primi nimic altceva decat vopsea, corect? Adica acel perete trebuie finisat ca pt vopsire, nu?
Din ce am citit in numarul 52 (pe care cu greu l-am gasit intr-un Inmedio de la capatul Bucurestiului), reiese ca peretele de lemn al suprastructurii, cel pe care se lipesc cele 3 usi, nu va mai primi nimic altceva decat vopsea, corect? Adica acel perete trebuie finisat ca pt vopsire, nu?