Eu nu m-am apucat de adaugat piesele din ultimul numar - intuitie si noroc. Cred ca in continuare e bine sa mai astept (asa invat si despre rabdare). Nu am in fata revista cu instructiuni acum - sunt la munca, dar imi urla in creieri notiunea "stuc de spatula", parca. Ce e aia? Sau e din ciclul "hartie glasata".
Mersi pentru suportul tau si al altor meseriasi de aici.
Leo2003, la 05 December 2011 - 02:53 PM, a spus:
1. Dupa ce m-am uitat la pozele puse de ACHRISTIAN am observat o neconcordanta intre ce e acolo si ce avem noi. In dreptul chilei antiruliu sunt niste decupaje care ar trebui sa vina exact la fata chilei antiruliu - asa cum e in poze. La noi e o distanta maricica chiar. M-am dus la sursa - Anatomy of the ship - si e corect cum e in poze nu cum e la noi. Deci piesa aia e gresita clar si nu prea vad ce putem sa-i facem, decat eventual, alta noua. Nu va apucati sa umblati cu cuterul pe la decupaje ca acolo vin niste PE-uri.
2. Am vorbit cu un meserias in ale navomodelelor. Chila trebuie ascutita pe ambele fete nu cum am facut eu . Asa mi-a zis, asa va spun.
Pentru mine este clar. Io nu modific nimic. Repet ... Cine vede si nu stie zice ca asa tre' sa fie.
Dar trebuia sa va spun. Poate altii vor sa fie mai exacti.