Cuirasatul Bismarck
Postat 11 April 2012 - 07:28 PM
Ca sa deschid un topic nou cu lucrarea mea mi se pare complet aiurea atata timp cat sunt un "mucea"" in modelism si nu poti sa-ti moderezi propiul topic pentru al mentine cat de cat curat.
In consecinta voi urmari in continuare lucrarile altora de pe acest topic, iar cine este interesat de lucrarea mea - putini ce-i drept - o gasesc ei.
Din punctul meu de vedere, topicul dedicat SIB-ului a ramas mult mai OK cu toate micile probleme inerente.
Va doresc modelit placut si... Sarbatori Luminate!
Postat 11 April 2012 - 08:37 PM
Se muta topicul acesta in subforum sa zicem "Cuirasatul Bismarck"
Se creeaza acolo topice de felul:
- Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck
- Finisare / vopsire
- Motorizare
si tot asa ;)
Doar o idee, care functioneaza pe alt forum ;)
Seara buna.
Aceasta postare a fost editata de Korbu: 11 April 2012 - 08:37 PM
Postat 11 April 2012 - 11:13 PM
Aceasta postare a fost editata de george_s: 11 April 2012 - 11:13 PM
Postat 12 April 2012 - 02:02 PM
bobby, la 12 April 2012 - 12:05 AM, a spus:
"Ezact" asta o sa si fac dupa cum am zis. Voi tremura de nerabdare sa vad pe acest topic lucrarile altora dupa ce si-au rezolvat problemele cu aparitia revistei.
Daca voi ramane intr-un tremur permanet nu mai este treaba mea ci a adminilor, moderatorilor, care permit orice, oriunde si oricand.
"Veritas odium paret."
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 12 April 2012 - 02:20 PM
Postat 12 April 2012 - 05:42 PM
Pentru cei care cauta nr 53-54 si sunt din Bucuresti: urmati linkul de mai jos sau ceea ce a postat NightAngel
http://www.cartula.r...k/page__st__120
Postat 13 April 2012 - 11:54 AM
Problema nu e doar cu Bismarck ci cu toate revistele editate de Hachette
Hachette este o subsidiara a Lagardere, cel mai mare retailer de presa din lume. Magazinele Relay care le gasesti in toate aeroporturile si garile din lume sunt ale lor.
Problema la noi este din cauza ca cei care detin depozitele din care se aprovizioneaza distribuitorii care aduc presa la chioscuri nu au mai onorat platile catre ei.
Asa ca cei de la Hachette au incetat ca la mai furnizeze reviste.
Faptul ca nu au anuntat acest lucru este oarecum ciudat, dar daca ati stii un pic legile din tara asta ati incelege ca daca faci asta te trezesti cu procese de concurenta ne loiala / publicitate negativa.
Daca vreti sa recuperati numerele cititi in dreptunghiul galben de pe partea interioara a copertei din numerele mai recente.
Sunt 4 magazine unde poti sa comanzi numerele pierdute, scrie in dreptunghiul galben.
Postat 13 April 2012 - 01:15 PM
Leo2003, la 12 April 2012 - 02:02 PM, a spus:
Daca voi ramane intr-un tremur permanet nu mai este treaba mea ci a adminilor, moderatorilor, care permit orice, oriunde si oricand.
"Veritas odium paret."
... si nu ai facut decat sa mai umpli o pagina de discutii off tpopic.
in josul fiecarui post exista un buton "reclamatie" daca consideri ca discutia noastra despre reviste este off-topic sau incalca dreptul dumitale de a-ti expune lucrarea poti reclama acest lucru unui moderator.
topicul a mers si va merge foarte bine in continuare daca renuntati la "mizerii" de genul asta,.
astept cu mult interes ziua de maine cand de obicei dumneata ne prezinti lucrarea la zi (sincer)
Postat 14 April 2012 - 10:18 AM
Acum - off topic. De aia nu m-am implicat in topicul asta, cu toate ca l-am urmarit cu interes: era de asteptat ca discutiile sa degenereze la un moment dat (chiar ma mir ca a durat atat pana a inceput ,,furtunica''). Acum ceva vreme spuneam ca am floricele si bere ca sa urmaresc spectacolul, acum m-am saturat si de astea. Fratilor, lasati la o parte orgoliile! Nici macar aici nu puteti sa lasati rautatile deoparte?
Postat 14 April 2012 - 11:57 AM
TomaGabrielAndrei, la 14 April 2012 - 11:47 AM, a spus:
Spor la modelit si Paste Fericit !
Le cumperi tu separat, in kit-ul de revista nu se distribuie asa ceva. Nu la noi in Romania.
Aceasta postare a fost editata de Korbu: 14 April 2012 - 11:58 AM
Postat 14 April 2012 - 12:16 PM
TomaGabrielAndrei, la 14 April 2012 - 11:47 AM, a spus:
Spor la modelit si Paste Fericit !
AI MP. Spor la citit.
Postat 14 April 2012 - 01:38 PM
http://www.atmedia.ro/bismarctest.avi
Aceasta postare a fost editata de sorin_petre: 14 April 2012 - 01:44 PM