Astazi am sunat la ei si mi s-a raspuns "trimiteti mail" , anticipand raspunsul am trimis mailul de ieri, asta mi s-a raspuns:
observati ca nici numele nu este scris corect...
Citeaza
Buna ziua,
Pentru a recupera nr.54 din Bismark, aveti doua posibilitati:
1. In baza unei comenzi ferme din partea dvs, acesta va fi livrat la adresa solicitata prin curier, iar plata se va face la primirea coletului. Costul final al unui numar mai vechi este de 42.02 lei.
2. Avand in vedere costul destul de ridicat al unei comenzi ferme, va oferim posibilitatea de a recupera un numar mai vechi in cadrul unui abonament. Va rog sa gasiti alaturat oferta noastra promotionala.
Daca doriti sa nu mai ratati niciun numar de acum inainte, va oferim posibilitatea ca, la realizarea unui abonament pe 1 luna, sa va trimitem un numar mai vechi pe care l-ati pierdut. Acesta va fi inclus in abonament. Mentionam ca numerele vechi solicitate se aduc prin comanda speciala la editura din Italia, acest proces avand o durata de 1-2 luni de la data comenzii.
Preturile abonamentelor in functie de durata lor, sunt urmatoarele:
Titlu
Durata de abonare
Periodicitate
Aparitii / abo
Valoare abonament (Taxe de expeditie gratuite)
Cantitate numere vechi solicitate
BISMARCK (ROM)
1 luna
Saptamanal
4
67,60 lei
1 numar vechi
BISMARCK (ROM)
3 luni
Saptamanal
13
219,70 lei
2-3 numere vechi
BISMARCK (ROM)
6 luni
Saptamanal
26
439,40 lei
4-6 numere vechi
BISMARCK (ROM)
1 an
Saptamanal
52
878,80 lei
>7 numere vechi
De asemenea, livrarea la adresa indicata de dvs se va face gratuit.
Livrarea publicatiilor se face saptamanal, prin curier special in Bucuresti si prin posta romana in restul tarii. Livrarea prin posta romana dureaza aproximativ 7 zile lucratoare, in functie de locatie.
Plata se face in avans (in functie de durata de abonare pe care o alegeti), prin orice banca, in contul nostru BRD. Suma achitata pentru abonament nu se ramburseaza decat in cazul in care furnizorul decide intreruperea editarii revistei.
Va rog sa precizati pentru care dintre cele doua variante optati si sa imi comunicati urmatoarele date: perioada de abonare aleasa (daca optati pentru varianta a doua), adresa de livrare, numele complet si un numar de telefon de contact pentru emiterea facturii.
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati.
Toate informarile sau eventuale reclamatii nu se pot trata telefonic, ci doar pe suport electronic .
O zi placuta,
oricum oferta mi se pare buna si voi profita de ea, o sa fac de proba un abonament pe o luna ca sa recuperez numarul 54 si sa vad cum merge treaba, daca merge bine nu vad de ce nu as continua, e mai comod mai ieftin si mai ecologic (ard mai putina benzina)
Aceasta postare a fost editata de bobby: 09 April 2012 - 10:50 AM