Cuirasatul Bismarck
Postat 01 April 2012 - 02:29 PM
oameni buni, care dintre voi are cumva posibilitatea sa toarne, sau poate prin tona voastra gasiti in comert, partea din fata a lui bicmark, partea turnata.
am sarit peste ea, din cauyu femeii de la chiosc, fiind nou angajata, si nu mai dau de numarul respectiv.
am sarit peste ea, din cauyu femeii de la chiosc, fiind nou angajata, si nu mai dau de numarul respectiv.
Postat 01 April 2012 - 05:08 PM
costin, la 01 April 2012 - 02:29 PM, a spus:
oameni buni, care dintre voi are cumva posibilitatea sa toarne, sau poate prin tona voastra gasiti in comert, partea din fata a lui bicmark, partea turnata.
0727042649 daca o vrei pe cea originala!
Postat 03 April 2012 - 12:17 AM
se refera la filmul serial doctor who (o porcarie) - cu un individ care calatorea in timp intr-o cabina telefonica.
desi cred ca era mai simplu sa ne spuna si noua serios de unde le are... la mine inca nu a aparut nici numarul 54
desi cred ca era mai simplu sa ne spuna si noua serios de unde le are... la mine inca nu a aparut nici numarul 54
Aceasta postare a fost editata de bobby: 03 April 2012 - 12:19 AM