Cuirasatul Bismarck
Postat 24 January 2012 - 10:21 AM
Salut,
Desi pozele sunt prea mici si nu prea se vede ce si cum, din ce-mi dau seama problema este doar piesa de rasina de la pupa. Piesa de rasina la care se atasaza elicea centrala cade OK din ce vad. La fel si cea de la prova.
Eu am avut aceeasi problema (piesa de la pupa prea mica). Am mai luat un numar chiar atunci si am vazut ca a doua piesa avea dimensiuni normale, cu alte cuvinte exista doua dimensiuni diferite pentru aceeasi piesa.
Daca nu am vazut si alte probleme imi cer scuze, dar pozele sunt prea mici :)
Desi pozele sunt prea mici si nu prea se vede ce si cum, din ce-mi dau seama problema este doar piesa de rasina de la pupa. Piesa de rasina la care se atasaza elicea centrala cade OK din ce vad. La fel si cea de la prova.
Eu am avut aceeasi problema (piesa de la pupa prea mica). Am mai luat un numar chiar atunci si am vazut ca a doua piesa avea dimensiuni normale, cu alte cuvinte exista doua dimensiuni diferite pentru aceeasi piesa.
Daca nu am vazut si alte probleme imi cer scuze, dar pozele sunt prea mici :)
Postat 24 January 2012 - 10:32 AM
salut,
piesa de rasina la care se ataseaza elicea centrala a iesit perfect. cu ea chiar nu am avut emotii.
piesa de la prova am taiat-o pe lungime si am luat exact 4 mm.
in schimb cea de la pupa am taiat-o si am complectat 5 mm.
probabil vreun defect, sau eroare de dimensiune la aceste doua piese.
degeaba m-am tot chiorat la coaste sau bordaj, ca nu am vazut nimic care sa nu fie pus bine.
voi incerca ca o duc la bun sfarsit, asa cum e.
piesa de rasina la care se ataseaza elicea centrala a iesit perfect. cu ea chiar nu am avut emotii.
piesa de la prova am taiat-o pe lungime si am luat exact 4 mm.
in schimb cea de la pupa am taiat-o si am complectat 5 mm.
probabil vreun defect, sau eroare de dimensiune la aceste doua piese.
degeaba m-am tot chiorat la coaste sau bordaj, ca nu am vazut nimic care sa nu fie pus bine.
voi incerca ca o duc la bun sfarsit, asa cum e.
Postat 24 January 2012 - 07:04 PM
sorin_petre, la 24 January 2012 - 06:30 PM, a spus:
Astazi am incercat airbrushul si o parte din setul de vopselele poliuretanice pentru Bismarck, pe coca epavei! restul de nuante mai au de asteptat.... pentru inceput "dacat" gri deschis si rosu cupru...
Buna seara.
Frumos tare...si avansat...observ 3 motoare sau ma insel? Elicele ce diametru au?Mi se par cam mari...
Felicitari inca o data.
Cu respect,
Olimpiu
Postat 25 January 2012 - 10:32 PM
Salut, am o mare problema, am terminat cu constuctia corpului si am constatat ca-mi lipseste numarul 26, l-am tot cautat si nu-l gasesc pe nicaieri, daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o copie dupa placa de lemn sa pot sa-mi traforez singur piesele, multumesc anticipat. (placa 2595)
Postat 26 January 2012 - 01:24 PM
george_s, la 25 January 2012 - 10:32 PM, a spus:
Salut, am o mare problema, am terminat cu constuctia corpului si am constatat ca-mi lipseste numarul 26, l-am tot cautat si nu-l gasesc pe nicaieri, daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o copie dupa placa de lemn sa pot sa-mi traforez singur piesele, multumesc anticipat. (placa 2595)
..........trebui doar s-o scoti la imprimanta!Spor
Postat 31 January 2012 - 07:06 PM
Buna seara.
Am si eu o problema...pentru cine a trecut de numarul 42, poate ma lumineaza si pe mine...la prova, este vorba de piesa 198, cum o fixez de piesa de rasina in dreptul narilor de ancora? Nu prea am cu ce o fixa, clestii vad ca nu tin, aluneca...
Cu multumiri anticipate,
Olimpiu
Am si eu o problema...pentru cine a trecut de numarul 42, poate ma lumineaza si pe mine...la prova, este vorba de piesa 198, cum o fixez de piesa de rasina in dreptul narilor de ancora? Nu prea am cu ce o fixa, clestii vad ca nu tin, aluneca...
Cu multumiri anticipate,
Olimpiu
Postat 11 February 2012 - 06:31 PM
Un numar care va da bataie de cap multora dintre noi - mie cu siguranta. Trebuie cumparata vopsea. As opta pentru varinta spray, atat pentru acoperit porii cat si pentru culoarea gri. Aveti idee pe unde putem gasi ceva de calitate? Pentru vopseaua de baza este cumva un anumit cod?
Nu de alta dar daca in etapa vopsirii facem ceva prost, cred ca s-a compromis munca de pana acum!
Spor la slefuit, chituit, vopsit!
Nu de alta dar daca in etapa vopsirii facem ceva prost, cred ca s-a compromis munca de pana acum!
Spor la slefuit, chituit, vopsit!