Aceasta postare a fost editata de moflea: 23 December 2013 - 10:22 PM
Cuirasatul Bismarck
Postat 29 December 2013 - 09:16 PM
Salutare la toata lumea , rasfoind netul am gasit ceva ce ar putea sa va intereseze pentru lucrarea voastra aici http://www.cmkkits.c...-trumpeter-kit/
Toate cele bune si multa ,multa bafta .
Toate cele bune si multa ,multa bafta .
Postat 11 January 2014 - 01:07 PM
Nu a terminat nimeni? Nu pune nimeni poze cu lucrarea finalizata??? Naspa, ce sa zic.
N-am mai postat io ca nu mai am timp, vaz ca s-a cam retras si bobby, si altii subtire rau, da rau de tot.
E las' ca va arat io dupa Pasti. Pana atunci n-am timp nici sa mor.
N-am mai postat io ca nu mai am timp, vaz ca s-a cam retras si bobby, si altii subtire rau, da rau de tot.
E las' ca va arat io dupa Pasti. Pana atunci n-am timp nici sa mor.
Postat 18 January 2014 - 06:26 PM
Salut tuturor! Am postat si pe RHCForum aceiasi probleme asa ca cei care sunteti inregistrati si acolo nu va suparati pe mine! Deci! In timpul constructiei la nr. 140 ajungand la fig.46 am constatat ca in nr.128 ar fi trebuit sa am si 16 tevi pentru 8 piese de artilerie antiaeriana de 3,7 cm. Am cautat in tot numarul, am cautat in toata cutia unde tin pe numere toate ramasitele si piesele ramase asezate pe numere si nimic, nicio teava. Am sunat un prieten si l-am rugat sa caute in numarul lui, el fiind ramas in urma, undeva pe la nr.62. A desigilat revista a cautat si nici o teava pentru artileria de 3,7, doar cele 16 tevi pentru artileria de 150. Cautati si voi daca n-ati ajuns la constructia lor si spuneti-mi va rog daca le aveti sau nu, ca sa-mi dau seama daca este o greseala la ambalare sau o omisiune a distribuitorului. Multumesc si spor la treaba!
Postat 21 January 2014 - 04:41 PM
cavaler, la 21 January 2014 - 01:49 PM, a spus:
"El este" , foarte frumos, felicitari Kino. Te rog sa nu te superi, cred ca ai pus gresit arborele de trinchet, si nu mai inteleg de ce nu ai taiat piciorul din mijloc la suportul lui Bismarck.
Arborele nu este inca lipit.Nu cred ca o sa las suportul original pt. ca este cam urat.