Cuirasatul Bismarck
Postat 09 November 2013 - 01:01 PM
Salut,
Eu dau cu un strat de lac lucios/Future si dupa ce am pus decalurile. Pentru ca sa mai fac o spalare si peste decaluri si pentru fixarea lor. Stratul final de satin sau mat il dau de abia in final dupa ce am facut si filtre(daca sunt necesare).
Spor,
Bill
Eu dau cu un strat de lac lucios/Future si dupa ce am pus decalurile. Pentru ca sa mai fac o spalare si peste decaluri si pentru fixarea lor. Stratul final de satin sau mat il dau de abia in final dupa ce am facut si filtre(daca sunt necesare).
Spor,
Bill
Postat 16 November 2013 - 10:15 AM
Salutare tuturor
dinugh bine ai venit iti urez si eu si sa ai spor la modelit.
Si sper sa te ajute ochelari, ca eu mai mult cu lupa ma ajut si nu sunt nici eu prea tinar.
bobby vreau sa te intreb daca nu e prea inchisa culoarea, pe care ai dat-o pe banda gri, de pe capatul corpului navei.Si parca acolo vine desenata si o svastica.
Ce parere aveti despre desenare acestui simbol, pentru ca in revista nu se pomeneste nimic.In realitate acest simbol a existat pe banda gri la pupa si la prora navei (sau poate ca nu?).
dinugh bine ai venit iti urez si eu si sa ai spor la modelit.
Si sper sa te ajute ochelari, ca eu mai mult cu lupa ma ajut si nu sunt nici eu prea tinar.
bobby vreau sa te intreb daca nu e prea inchisa culoarea, pe care ai dat-o pe banda gri, de pe capatul corpului navei.Si parca acolo vine desenata si o svastica.
Ce parere aveti despre desenare acestui simbol, pentru ca in revista nu se pomeneste nimic.In realitate acest simbol a existat pe banda gri la pupa si la prora navei (sau poate ca nu?).
Postat 21 November 2013 - 01:26 PM
Sapla, din cate am inteles, Bismarck-ul a avut vreo 3 scheme de vopsire. Cineva a postat acum cateva pagini schemele cu fiecare in parte. Daca nu ma insel, svasticile de pe punti au fost prezente numai in versiunea de lansare la apa, ele fiind apoi acoperite cu acea vopsea gri.
Poate zic prostii, dar din cate stiu in Germania, unde a fost lansata colectia mai intai, este interzisa afisarea in public a semnelor naziste. Poate de aceea nu a aparut in revista. Oricum, daca le vrei neaparat ai putea sa faci un sablon de hartie. Nu e un simbol prea complicat.
In alta ordine de idei, ieri mi-am cumparat si ultimul numar. Nu vi se pare ciudat ca nu vine cu niciun steag?
Poate zic prostii, dar din cate stiu in Germania, unde a fost lansata colectia mai intai, este interzisa afisarea in public a semnelor naziste. Poate de aceea nu a aparut in revista. Oricum, daca le vrei neaparat ai putea sa faci un sablon de hartie. Nu e un simbol prea complicat.
In alta ordine de idei, ieri mi-am cumparat si ultimul numar. Nu vi se pare ciudat ca nu vine cu niciun steag?
Postat 05 December 2013 - 11:33 AM
da... tare de tot faza asta... sta ascuns 3 ani, lucreaza pe blat , nu pune nici macar o poza si acu' cica io am terminat ...
aici nu e cine termina primu', aici este despre schimb de informatii, de experienta si alte chestii d'astea
eu l-am terminat doar pe Bruno...
aici nu e cine termina primu', aici este despre schimb de informatii, de experienta si alte chestii d'astea
eu l-am terminat doar pe Bruno...
Aceasta postare a fost editata de bobby: 05 December 2013 - 11:41 AM
Postat 05 December 2013 - 05:53 PM
Mare dreptate ai! Sincer sunt multi (eu asemenea) care consulta forumul fara a veni cu informatii din experinta, greseli, lucruri invatate pentru a le transmite si altora.
Felicitari celor care au terminat, celor care inca lucreaza si, inca odata, de retinut mesajul transmis de tine!
Felicitari celor care au terminat, celor care inca lucreaza si, inca odata, de retinut mesajul transmis de tine!
Postat 06 December 2013 - 06:16 PM
bobby, la 05 December 2013 - 11:33 AM, a spus:
...eu l-am terminat doar pe Bruno...
Eu nici macar pe ala. Pana prin martie cam slabe sanse sa ma reapuc de montaj. Si pe forum intru mai rar, dar de prin martie sper sa am mai mult timp.
Bobby, sa nu te superi pe mine, nu e un repros, dar nu era mai bine sa chituiesti defectele alea de turnare? E pacat de lucrare. Bafta in continuare.